Direct naar:

"Ik zet met plezier mijn talenten in om het beste uit de AIOS te halen"

Christine van Boeijen is A-opleider binnen GGNet en al vele jaren werkzaam bij de Crisisdienst waarin de diversiteit en complexiteit van het vak psychiatrie en de samenwerking in teamverband haar voortdurend blijven uitdagen en boeien.

Ze heeft al geruime ervaring opgedaan als plaatsvervangend opleider binnen GGNet voor AIOS-psychiatrie en als stageopleider voor AIOS-huisartsgeneeskunde. Dit samen met haar ervaring als programmaleider van het onderwijsbureau NVvP waar ze het landelijke onderwijs heeft ontwikkeld met een onderwijskundig team staat ze klaar voor de AIOS. Met plezier zet ze haar talenten in om het beste uit de AIOS te halen zodat zij goede psychiaters worden die de juiste zorg bieden aan patiënten.  

de complexiteit en diversiteit in de psychiatrie blijft boeien

Geen angstklachten meer

Vanuit haar promotieonderzoek, waarbinnen ze een begeleide zelfhulp ontwikkelde, is ze de methode blijven implementeren en geeft ze trainingen aan POHGGZ en huisartsen. Daardoor zijn al duizenden patiënten van hun angstklachten af.  

Meer informatie

Wil je meer weten over de opleiding neem dan contact met haar op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 088 933 1530 of 06 2206 6943