Direct naar:

Jong GGNet

Als starter of young professional wil je naast inhoudelijk leuk werk ook graag sociaal contact met je collega’s en de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Om die reden is ‘Jong GGNet’ ontstaan: een netwerk voor en door young professionals van GGNet.

Diverse activiteiten

Jong GGNet wordt geleid door een kernteam van jonge medewerkers en organiseert zowel sociale als inhoudelijke activiteiten voor GGNet-medewerkers tot en met 35 jaar. Zo’n drie tot vier keer per jaar is dit een ‘grote’ activiteit zoals een sporttoernooi, een combinatie van een inhoudelijk programma met een diner of borrel, of een inhousedag op een andere afdeling. De rest van het jaar zijn er meerdere kleine activiteiten, zoals een lunchworkshop, een pitch-workshop of een cv-check. De activiteiten vinden plaats op verschillende plekken binnen het verzorgingsgebied van GGNet. 

Vrouw met handen in de zij

Nieuwsgierig?

Wil je een keer een activiteit van Jong GGNet bijwonen, ook als je (nog) niet bij ons werkt? Dat kan. Neem even contact op met onze coördinator Martine de Jong via mail of telefoon 06 - 21 98 87 49 en wie weet ontmoeten we elkaar binnenkort!

Vrouw achter de balie