Stagiair bij GGNet

Onze ervaring leert dat stagiairs frisse, nieuwe ideeën toevoegen aan onze organisatie. Tegelijkertijd kun jij als stagiair profiteren van de kennis en ervaring van onze collega’s. En regelmatig zijn de stagiairs van vandaag onze collega’s van morgen!

Dit is GGNet

  • Vooruitstrevend: voorlopers in Nederland op het gebied van herstelgerichte zorg.
  • Sociaal: we denken niet in ketens maar in netwerken.
  • Zelfkritisch: we voeren zo’n 1.000 herdiagnoses per jaar uit. 
Vrouw schrijft achter bureau

Leerafdeling GGNet

Een bijzondere stagemogelijkheid is die bij onze leerafdeling voor studenten verpleegkunde en agogisch werk. De leerafdeling in Warnsveld is een krachtige leeromgeving waarin studenten onder supervisie van coaches van en met elkaar leren en zich ontwikkelen tot een beginnend beroepsbeoefenaar. 

Voor vragen over de leerafdeling kun je contact opnemen met Nancy Venhorst, opleider, via 088 - 933 4884 of n.venhorst@ggnet.nl.

Drie collega's in gesprek

Interesse in een stage?

Al onze stageplaatsen voor januari/ februari 2019 zijn inmiddels vervuld. Je kunt in aanmerking komen voor een stageplaats per augustus/ september 2019 als je vóór 30 april 2019 een sollicitatie met CV mailt naar stagebureau@ggnet.nl. Heb je nog vragen, bel dan even met onze stagecoördinator Marinka Vruggink-Goedhard via 088 -  933 4911.

Medewerker aan bellen