Direct naar:

Stage bij GGNet

Onze ervaring leert dat stagiairs frisse, nieuwe ideeën en ontwikkelingen toevoegen aan onze organisatie. Tegelijkertijd kun jij profiteren van de kennis en ervaring van onze collega’s. Regelmatig zijn de stagiairs van vandaag onze collega’s van morgen!

Een wereld te winnen

We zijn gemotiveerd te zoeken naar verbeteringen en vernieuwingen van onze zorg. Daarom zoeken we mensen met een open blik, die leergierig zijn en de samenwerking zoeken. Wij zijn een lerende organisatie en willen steeds verder. Want als GGZ-organisatie zien we dagelijks hoe groot de impact is op mensenlevens van een psychische aandoening. Daarom willen we vooruit, vernieuwen en verbeteren. Omdat er zoveel op het spel staat, voor de betrokken patiënt, zijn omgeving, maar zeker ook voor onze gemeenschap als geheel.

Vrouw schrijft achter bureau

Wij bieden stages aan voor de onderstaande opleidingen

Drie collega's in gesprek

Hoe verloopt de aanmelding?

Studenten voor de verpleegkunde MBO/HBO en de MBO agogische stageplaatsen, worden via de opleidingsinstelling ,waar GGNet afspraken mee heeft, aangemeld.

Volg je een andere opleiding? Dan geldt zodra we een stageplek beschikbaar hebben, we deze publiceren onder het kopje vacatures.

Medewerker aan bellen

Reiskostenvergoeding

Heb je geen recht op een Ov-studentenjaarkaart? Dan kun je in aanmerking komen voor de reiskostenregeling woon-werkverkeer volgens de CAO GGZ.

Vragen?

Heb je na het bekijken van deze website nog vragen? Stuur dan een e-mail naar stagebureau@ggnet.nl. We reageren zo snel mogelijk.

We wensen je heel veel succes met je studie & het vinden van een mooie stageplek.