Direct naar:

Vrijwilligersvacatures

We zoeken voor een aantal patiënten een vrijwilliger voor een specifieke activiteit. Hieronder lees je welke vrijwilligersvacatures er nu zijn. Heb je belangstelling? Neem dan contact op met de Coördinator Vrijwilligerswerk, Sylvia van der Landen.
Telefoon: 0889334563
E-mail: s.vanderlanden@ggnet.nl

Of vul het sollicitatieformulier in.

Maatjes m/v gezocht voor bewoners De Meent

Locatie: Warnsveld
Op afdeling De Meent volgen volwassen patiënten een Intensieve Vervolgbehandeling. Hier wordt 24-uurszorg aangeboden.

Inwerkmethode en begeleiding
Een goede begeleiding en ondersteuning vindt plaats in overleg met de coördinator vrijwilligerswerk en de desbetreffende afdeling.

Voor diverse patiënten op afdeling De Meent zijn we op zoek naar een maatje (m/v):.

 • we zoeken een mannelijke vrijwilliger voor een man van ongeveer 30 jaar die graag zou willen wandelen of fietsen;
 • voor een dame zijn we op zoek naar een maatje die met haar op pad wil met de taxibus;
 • een man van midden 40 zou graag op stap gaan met een maatje, bijvoorbeeld een hapje eten, een terrasje pakken of naar de markt;
 • ook zoeken we een maatje voor een man van ongeveer 30 jaar die last heeft van wanen en soms psychotisch is. Hij zoekt iemand voor de kleine dingen om zich wat veiliger te voelen, met name op het terrein van GGNet zelf. Voor deze vrijwilligersfunctie is ervaring met de psychiatrie een pré;
 • een mevrouw van eind 50 voelt zich regelmatig eenzaam. Zij zou het heel fijn vinden als er een vrijwilliger komt die haar wil helpen met haar mobiele telefoon;
 • een man van 51 jaar zou heel graag met een maatje een wandeling maken, naar de stad, de Intratuin of een platenbeurs gaan. De dierentuin zou ook erg leuk zijn. Deze man is ook creatief: kaarten of kerststukjes maken heeft ook zijn interesse.

 

 

twee dames aan het wandelen

Sportvrijwilliger voor de Meent

Locatie Warnsveld
Ook voor de Meent zoeken wij een sportvrijwilliger voor de dinsdag- en donderdagavond. Mocht je een van deze twee avonden beschikbaar zijn in plaats van beiden, reageer dan vooral ook.  In deze functie begeleid je het sporten samen met iemand van het verpleegkundig team.

Werkzaamheden:

 • voorafgaand aan het sporten ben je welkom op de afdeling voor een kopje koffie of thee;
 • de bewoners vrijblijvend stimuleren mee te doen aan het sporten;
 • heen sportieve instelling is een pré;
 • je spreekt samen met de deelnemer(s) af welke sport je gaat beoefenen, denk aan badminton, basketbal, voetbal, boksen etc.;
 • het aantal deelnemers kan per sportavond wisselen.

In deze functie heb je een leuk contact in een andere setting dan normaal met mensen met een psychiatrische handicap. Spreekt dit sportieve vrijwilligerswerk je aan? Reageer dan snel.

 

Maatje gezocht voor man van begin 60

Locatie: Warnsveld
Voor een man die verblijft op De Mark (begeleiding op maat, beschermd wonen) zijn we op zoek naar een maatje. Deze meneer zou heel graag wandelen over het terrein van GGNet en als jullie elkaar wat beter kennen zou af en toe toeren met de auto ook geweldig zijn. Ben jij sociaal vaardig en gezellig in de omgang, vind je het leuk en een uitdaging om voor deze man het verschil te maken? Dan ben jij de ideale kandidaat!

Inwerkmethode en begeleiding
Een goede begeleiding en ondersteuning vindt plaats in overleg met de coördinator vrijwilligerswerk en de desbetreffende afdeling.

man en vrouw die koffie drinken