Werken aan persoonlijkheidsstoornissen

Scelta is gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van verschillende persoonlijkheidsstoornissen. Wij vinden een goede diagnose en een passende behandeling erg belangrijk, hoe ingewikkeld de problemen ook zijn.

Wat we doen

Mensen met een persoonlijkheidsstoornis zijn persoonlijk en sociaal vastgelopen, lijden daaronder en hebben vaak wisselende psychische stoornissen zoals angsten, depressiviteit, emotionele instabiliteit en impulsiviteit. Onze medewerkers zijn zeer deskundig en hebben jarenlange ervaring in verschillende disciplines. Ze ontwikkelen zich voortdurend op hun vakgebied en combineren de nieuwste inzichten met hun eigen praktijkervaring. Bovendien dragen ze door onderzoek en innovatie bij aan het verbeteren van behandelmethoden.

Onze visie is mensen te helpen hun keuzevrijheid te vergroten, zodat zij beter sturing kunnen geven aan hun eigen leven. Met behulp van onderzoek en innovatie willen wij onze kennis verder ontwikkelen en een behandelaanbod ontwikkelen voor mensen die tot dusver te weinig hebben kunnen profiteren van behandeling in de reguliere ggz. Daartoe bieden we samenhangende behandelingen aan in een dagklinische en klinische setting die bovenregionaal toegankelijk zijn.

Twee vrouwen in gesprek in de gang

Waar we zitten

Scelta heeft locaties in Apeldoorn, Nijmegen en Den Haag. Scelta Apeldoorn heeft op 21 juni 2018 het Top GGZ-keurmerk als expertisecentrum voor volwassenen met een persoonlijkheidsstoornis ontvangen.

Vrouw met kopje koffie

Vacatures

Klinisch Psycholoog Persoonlijkheidsstoornissen

Ben jij een enthousiaste Klinisch psycholoog die zijn steentje wil bijdragen aan de betere zorg voor onze patiënten? Als Klinisch Psycholoog ga je binnen de divisie Specialismen, onderdeel Scelta Den Haag, aan de slag met patiënten met een persoonlijkheidsstoornis.


Zuid-Holland
Scelta- Den Haag
32 uur

GZ-psycholoog Persoonlijkheidsstoornissen

Ben jij een GZ-psycholoog en heb jij affiniteit met persoonlijkheidsstoornissen? zie jij het als een uitdaging om met mensen met complexe problemen contact te maken en hoop en beweging te creëren? Dan gaan wij graag met jou deze uitdaging aan!


Gelderland
Scelta- Nijmegen
28-32 uur

Psychotherapeut Persoonlijkheidsstoornissen

Ben jij een Psychotherapeut en heb jij affiniteit met persoonlijkheidsstoornissen? zie jij het als een uitdaging om met mensen met complexe problemen contact te maken en hoop en beweging te creëren? Dan gaan wij graag met jou deze uitdaging aan!


Gelderland
Scelta- Nijmegen
28-32 uur

Psychotherapeut Persoonlijkheidsstoornissen

Ben jij een enthousiaste psychotherapeut? Als psychotherapeut ga je binnen de divisie Specialismen, onderdeel Scelta Den Haag, aan de slag met patiënten met een persoonlijkheidsstoornis.


Zuid-Holland
Scelta- Den Haag
24-32 uur

GZ-psycholoog persoonlijkheidsstoornissen

Ben jij een enthousiaste GZ-psycholoog? Als GZ-psycholoog ga je binnen de divisie Specialismen, onderdeel Scelta Den Haag, aan de slag met patiënten met een persoonlijkheidsstoornis.


Zuid-Holland
Scelta- Den Haag
24-32 uur