Direct naar:

Werken bij Scelta

Scelta is gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van verschillende persoonlijkheidsstoornissen. Wij vinden een goede diagnose en een passende behandeling erg belangrijk, hoe ingewikkeld de problemen ook zijn.

Wat we doen

Mensen met een persoonlijkheidsstoornis zijn persoonlijk en sociaal vastgelopen, lijden daaronder en hebben vaak wisselende psychische stoornissen zoals angsten, depressiviteit, emotionele instabiliteit en impulsiviteit. Onze medewerkers zijn zeer deskundig en hebben jarenlange ervaring in verschillende disciplines. Ze ontwikkelen zich voortdurend op hun vakgebied en combineren de nieuwste inzichten met hun eigen praktijkervaring. Bovendien dragen ze door onderzoek en innovatie bij aan het verbeteren van behandelmethoden.

Onze visie is mensen te helpen hun keuzevrijheid te vergroten, zodat zij beter sturing kunnen geven aan hun eigen leven. Met behulp van onderzoek en innovatie willen wij onze kennis verder ontwikkelen en een behandelaanbod ontwikkelen voor mensen die tot dusver te weinig hebben kunnen profiteren van behandeling in de reguliere ggz. Daartoe bieden we samenhangende behandelingen aan in een dagklinische en klinische setting die bovenregionaal toegankelijk zijn.

Twee vrouwen in gesprek in de gang

Waar we zitten

Scelta heeft locaties in Apeldoorn, Nijmegen en Den Haag. Scelta Apeldoorn heeft op 21 juni 2018 het Top GGZ-keurmerk als expertisecentrum voor volwassenen met een persoonlijkheidsstoornis ontvangen.

Vrouw met kopje koffie

Vacatures

 • Verpleegkundige (hbo) Persoonlijkheidsstoornissen

  Werken in een TopGGZ-erkend expertisecentrum? Voor Programma 1 in Apeldoorn (een klinische afdeling die zich richt op mensen met ernstige (borderline)persoonlijkheidsproblematiek) zoeken wij een hbo-verpleegkundige.


  Gelderland
  Scelta- Apeldoorn (De Venne)
  24-28 uur

 • Klinisch psycholoog Persoonlijkheidsstoornissen

  Scelta Apeldoorn, TOPGGz erkend, is op zoek naar een enthousiaste klinisch psycholoog voor de kliniek waar onder meer gewerkt wordt met de DGT (Dialectische Gedrag Therapie) methodiek.
  Ben je klinisch psycholoog en heb jij affiniteit met persoonlijkheidsproblematiek? Ligt je hart bij groepstherapie en teamwerk? Zie je het als uitdaging om met mensen met complexe problemen contact te maken en beweging te creëren? Dan gaan wij graag met jou de uitdaging aan!


  Gelderland
  Scelta- Apeldoorn (De Venne)
  24 uur

 • GZ-psycholoog Persoonlijkheidsproblematiek

  Ben jij een GZ-psycholoog en heb je affiniteit met persoonlijkheidsproblematiek? Wil je de kans grijpen om een tijdje te komen werken bij Scelta Nijmegen, in een enthousiast en collegiaal team?
  Dan nodigen we je uit om te schrijven! 


  Gelderland
  Scelta- Nijmegen
  28 uur