Direct naar:

Werken met ouderen

Binnen onze organisatie richt GGNet Ouderen zich speciaal op oudere patiënten vanaf 60 jaar. Zij krijgen vaak te maken met somatische klachten, maar ook met een veranderende positie in het gezin, familie en de maatschappij. Dat kan ook psychische problemen met zich meebrengen. GGNet Ouderen vindt het belangrijk om de zelfredzaamheid en de eigen regie van de oudere patiënt met psychische problemen zoveel mogelijk te versterken.

Wat we doen

Samen met de patiënt werken we aan herstel en zorgen we ervoor dat hij of zij optimaal functioneert. Daarbij kijken we goed naar de mogelijkheden en beperkingen. We helpen bij het in kaart brengen van de klachten en de ernst ervan, zodat we indien nodig een gerichte behandeling kunnen aanbieden.

Ons specialisme is diagnostiek en behandeling van complexe psychiatrische problematiek in de 3e en 4e levensfase. Vanwege de complexiteit werkt ons team met een integrale behandeling. Een goede samenwerking is hierbij van groot belang; GGNet Ouderen heeft door de jaren heen dan ook stabiele samenwerkingsrelaties opgebouwd.

Ons zorgprogramma is naadloos door alle behandelfasen heen georganiseerd: Van aanmeldfase zonder wachtlijsten, via behandelmodules waarbij snel in intensiteit kan worden op- en afgeschaald, naar optimale stabilisatie en herstel in de eigen omgeving van de patiënt. Onderzoek, Innovatie en Opleiding zijn in de dagelijkse praktijk geïntegreerd.

 

Lees meer over hoe gespecialiseerde teams van GGNet Ouderen oudere patiënten helpen ontdekken hoe hun leven weer de moeite waard wordt in het artikel 'Zoeken naar perspectief'.

Vrouw in gesprek met man

Waar we zitten

GGNet Ouderen is georganiseerd in twee regio’s: Oost-Veluwe en Achterhoek. In de regio Achterhoek is er een kliniek voor kortdurende behandeling in Doetinchem en twee klinieken voortgezette behandeling in Groenlo en Terborg. In zowel Zevenaar, Doetinchem als Groenlo zijn poliklinieken en deeltijdbehandelingen. Daarnaast heeft GGNet Ouderen vestigingen in Apeldoorn en Zutphen.

Twee vrouwen wandelen buiten

Ervaringen

GGNet collega Marloe Willemsen, verpleegkundig specialist ggz Ouderen Achterhoek, vertelt over haar ervaringen en drive in het boek ''Wanneer het misgaat in je hoofd''.

Lees hier één van haar verhalen

Marloe Willemsen

Vacatures

Klinisch psycholoog Ouderen Apeldoorn

Werk jij graag mee aan verbinding en ontwikkeling vanuit de inhoud? GGNet Ouderen is een expertisecentrum voor Ouderenpsychiatrie en zoekt voor de polikliniek in Apeldoorn een klinisch psycholoog, die actief bijdraagt aan de verdere ontwikkeling van het behandelaanbod.Ouderen Apeldoorn
32 uur

Psychiatrisch verpleegkundige 3 + coördinator

GGNet is binnen de divisie Specialismen Ouderenpsychiatrie op zoek naar een enthousiaste seniorverpleegkundige voor de Voortgezette Behandeling Ouderen te Apeldoorn.Apeldoorn- Voortgezette behandeling
32-36 uur uur

Algemeen arts

Als basisarts tijdelijk op zoek naar een inspirerende werkomgeving waar op kwalitatief hoog niveau zorg geboden wordt aan mensen van ongeveer 65 jaar en ouder met complexe psychische problematiek? GGNet Ouderen Doetinchem zoekt tot september een basisarts.Ouderen Achterhoek
32-36 uur

Psychiatrisch verpleegkundige MBO Ouderen Achterhoek

Ben jij op je best in onverwachte en hectische situaties? En lijkt jou werken in de ouderenzorg leuk? Dan past werken met de oudere psychiatrische patiënt misschien wel bij jou. Als jij deel wilt uitmaken van een gezellig spontaan team wat volop in ontwikkeling is, dan hebben wij ruimte voor meerdere verpleegkundigen zoals jij!


Gelderland
Ouderen Achterhoek
24-32 uur

Agogisch medewerker Opnamekliniek Ouderen Doetinchem

Ben jij op je best in onverwachte en hectische situaties? En lijkt jou werken in de ouderenzorg leuk? Dan past werken met de oudere psychiatrische patiënt misschien wel bij jou. Als jij deel wilt uitmaken van een gezellig spontaan team wat volop in ontwikkeling is, dan hebben wij ruimte voor een agogisch medewerker zoals jij!


Gelderland
Doetinchem- RGC
24-36 uur

Psychiatrisch en FIT (Functionele Intensieve Thuiszorg) verpleegkundige Ouderen Achterhoek

Zorg in de directe leefomgeving van de patiënt is een essentieel onderdeel van de visie van onze afdeling. FIT is daar een essentieel onderdeel van. Ambulantisering is een kernopdracht van de GGZ en wij geven daar al jaren handen en voeten aan door dit gespecialiseerde team in te zetten. Juist bij de oudere patiënt heeft dit grote meerwaarde. Een essentieel onderdeel van deze functie is dat je als FIT-er zowel werkt binnen het FIT-team als binnen de Opnamekliniek. Dus:

Ben jij op je best in onverwachte en hectische situaties? En lijkt jou werken in de ouderenzorg, zowel klinisch als ambulant leuk? Dan past werken met de oudere psychiatrische patiënt misschien wel bij jou! Als jij deel wilt uitmaken van een gezellig spontaan en gespecialiseerd team wat volop in ontwikkeling is, dan hebben wij ruimte voor een verpleegkundige zoals jij!Ouderen Achterhoek
28-32 uur

Psychiatrisch verpleegkundige 3 opname kliniek Ouderen

GGNet is binnen de divisie Specialismen Ouderenpsychiatrie op zoek naar een enthousiaste Psychiatrisch Verpleegkundige 3 voor de Opnamekliniek Ouderen te Apeldoorn.Ouderen Apeldoorn
32 uur

Psychiatrisch verpleegkundige Ouderen opnamekliniek

Werk jij graag op een dynamische plek en vanuit een holistische visie? GGNet Ouderen is een expertisecentrum voor Ouderenpsychiatrie en zoekt voor de opnamekliniek in Apeldoorn een bevlogen en enthousiaste psychiatrisch verpleegkundige met somatische kennis, die vanuit een holistische visie wil werken.
Een uitdagende setting waar geen dag hetzelfde is!Ouderen Apeldoorn
28-32 uur

Zorgteamondersteuner FPA De Boog

Steek jij graag jouw handen uit de mouwen en heb jij affiniteit met psychiatrie? Ben jij een echte aanpakker en wil jij graag jouw steentje bijdragen in de zorg? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Gelderland
Warnsveld- De Boog
uur

GZ-Psycholoog Ouderenpsychiatrie

VVT-organisatie Marga Klompé is samen met GGNet binnen de divisie Specialismen, afdeling Ouderen Achterhoek, op zoek naar een ondernemende, opleidingsgerichte en vanuit verbinding werkende zorgprofessional!


Gelderland
Diverse locaties
28-36 uur