Direct naar:

Bijzonder Lector Vaktherapie dr. Suzanne Haeyen bij de HAN

Begin deze maand is het Bijzonder Lectoraat Vaktherapie bij Persoonlijkheidsstoornissen met dr. Suzanne Haeyen als bijzonder lector bij de HAN van start gegaan. Vorige week heeft ter gelegenheid daarvan de bijeenkomst van vertegenwoordigers van de participerende partners plaatsgevonden.

Gepubliceerd: 30 september 2019

Hierbij de link naar het bijbehorende online nieuwsbericht: Wat is het effect van vaktherapie bij mensen met persoonlijkheidsstoornissen?   

Suzanne Haeyen is beeldend therapeut bij Scelta, het expertisecentrum voor persoonlijkheisstoornissen van GGNet. Daarnaast is zij hoofddocent en nu ook bijzonder lector bij de opleiding Creatieve Therapie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Suzanne promoveerde op 14 maart 2019 bij de Radboud Universiteit te Nijmegen op de ‘Effecten van beeldende therapie bij mensen met persoonlijkheidsstoornissen cluster B/C’. Op basis van gerandomiseerd onderzoek (RCT) toonde zij voor het eerst wetenschappelijk aan dat beeldende therapie werkt bij cliënten met emotioneel-impulsieve, angstig-vreesachtige persoonlijkheidsstoornissen. Lees meer hierover in het nieuwsbericht op deze website van 15 maart 2019 

 Foto: Anita Pantus