Direct naar:

Nieuw: GGNet Magazine 2020 -2021

Ons nieuwe GGNet Magazine 2020 -2021 is verschenen! In het magazine nemen we u als lezer mee in onze zoektocht naar vernieuwing van de ggz. We belichten een aantal pijlers uit ons meerjarenbeleidsplan zoals netwerkzorg, vitale medewerkers en technologie vanuit meerdere kanten. En er is aandacht voor wetenschappelijk onderzoek, ambulante zorg en het werken in coronatijd. Deelnemers van Activerend Werk vertellen waarom deze vorm van arbeidsmatige dagbesteding zo belangrijk voor hun is. Naast collega’s delen ook mensen van buiten GGNet hun kijk op netwerkzorg en andere ggz-ontwikkelingen. 

Gepubliceerd: 22 oktober 2020

We zijn erg trots op ons nieuwe magazine, want het is dit jaar wel een heel bijzondere uitgave geworden! Wij hebben ons magazine verrijkt met verdiepende informatie en nóg meer verhalen via augmented reality (AR). Dat werkt zo: via de GGNet-AR-app kunt u met de camera van uw telefoon icoontjes die u in het magazine tegenkomt scannen. Hiermee krijgt u toegang  tot video’s, podcasts en nog meer leesverhalen. De GGNet-app kun je gratis downloaden via de Apple App Store of Google Play. 

Wilt u het magazine nu digitaal inzien? Dat kan via de speciale pagina ggnet.nl/magazine. Hier kunt u de aanvullende verhalen eventueel ook lezen zonder GGNet-app. 

Wilt u graag het gedrukte magazine ontvangen? Ook dat kan. Stuur een mail met daarin uw naam en adresgegevens naar
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan sturen wij u het GGNet magazine 2020-2021 toe.

We zijn heel benieuwd wat u van ons magazine vindt. We stellen het zeer op prijs wanneer u uw  reacties met ons wilt delen. U kunt uw reactie mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We wensen u veel leesplezier!