Direct naar:

GGNet Zomer Traineeship 2023

VOOR 3E EN 4E JAARS MBO EN HBO VERPLEEGKUNDE STUDENTEN

Ben jij 3e of 4e jaars student en wil jij deze zomer kennismaken met het werken in de psychiatrie, danwel je ervaring in de geestelijke gezondheidszorg (ggz) naar een hoger niveau tillen? Dan hebben wij de perfecte kans voor jou! Sluit je aan bij het GGNet ZOMER-traineeship en doe werkervaring op in zowel de acute psychiatrie als ook de intensievere klinische vervolgbehandelingen bij GGNet in Apeldoorn.

Leuk! ik meld me aan

Gepubliceerd: 26 mei 2023

Tijdens dit traineeship krijg je de unieke mogelijkheid om (aanvullende) waardevolle ervaring op te doen in de ggz. Je zult klinische lessen volgen over belangrijke onderwerpen zoals dwang & drang, suïcidepreventie en herstelondersteunende zorg. Daarnaast bieden we een uitgebreide introductiedag aan waarin we je alles vertellen over GGNet en de geestelijke gezondheidszorg in het algemeen. En we organiseren de basistraining Agressiehantering en Sociale Veiligheid voor jou!

Jouw kansen
We vragen je om binnen de periode van 1 juli tot 1 september 2023 minimaal 120 uur te werken (meer mag natuurlijk altijd!). Je volgt de introductiedag, 5 klinische lessen èn de basistraining Agressiehantering en Sociale Veiligheid (1 dag). De introductiedag, de basistraining en klinische lessen plannen we onder werktijd, wel zijn dit extra werkuren naast de minimaal te werken 120 uur.
Als je jouw kansen succesvol afrondt, zullen we je met trots het Certificaat GGNet ZOMER-traineeship 2023 overhandigen en sluiten we gezamenlijk het traineeship af met een leuke zomerse BBQ.

Werkdagen en - tijden
Je werkdagen en -tijden zullen variëren van maandag t/m zondag in de ochtenddienst van 07:15 tot 14:45 uur of middagdienst van 14:30 tot 22:30 uur.

Locatie
GGNet Apeldoorn, Deventerstraat 459, gebouw De Buurse.

Wat bieden we je?
Je kunt rekenen op een bruto uurtarief van € 17,06 (CAO GGZ, FWG 30b, schaal 5). Dit bruto uurtarief is inclusief vakantietoeslag. Bereken hier jouw netto salaris.

Conform CAO zal jij reiskosten ontvangen voor het woon-werkverkeer op de dagen dat je werkt.
Er is beperkt plek, een selectieprocedure kan onderdeel uitmaken van het traineeship.

Heb je nog vragen?
Aarzel dan niet om contact op te nemen met Giovanni Lie-A-Sak (recruitment) via 06-51638835 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We kijken er enorm naar uit om jou te verwelkomen! aanmelden

Met vriendelijke groet,

Remco Uenk,
Manager Hoog Intensieve klinische zorg