Direct naar:

Werken als klinisch psycholoog

Als klinisch psycholoog bij GGNet voer je intakegesprekken, verricht je psychodiagnostiek en begeleid en behandel je patiënten om meer inzicht te verkrijgen in hun psychologische situatie en ze te helpen met het ontwikkelen van probleemoplossende vaardigheden.

Dit is GGNet

  • Vooruitstrevend: voorloper in Nederland op het gebied van herstelgerichte zorg.
  • Sociaal: we denken niet in ketens maar in netwerken.
  • Zelfkritisch: we voeren zo’n 1.000 herdiagnoses per jaar uit.
  • Twee locaties met het predicaat TOPGGz (Scelta Apeldoorn en Amarum Zutphen).
Vrouw achter bureau

Waarom werken bij GGNet?

GGNet biedt een groot en divers zorgaanbod in de basis en specialistische ggz, waardoor je op verschillende terreinen ervaring kunt opdoen en constant nieuwe uitdagingen kunt aangaan. Zo hebben we specialistische afdelingen voor forensische psychiatrie, eetstoornissen, persoonlijkheidsstoornissen, jeugd en ouderen, maar ook veel ambulante teams.

Als dé ggz-instelling van Gelderland vind je bovendien een aantrekkelijke woonomgeving met veel ruimte en rust.

Maar waar we het meest trots op zijn, is ons geweldige team van collega’s die er altijd voor elkaar zijn. Daarom werk je bij GGNet.

Twee collega's in gesprek

Dit kun je doen

Je verzorgt diagnostiek en behandeling van onze patiënten, levert een bijdrage aan onderzoek, ontwikkeling en innovatie en regisseert het zorgproces waarbij je zorgt voor een geïntegreerd behandelaanbod. 

Als Klinisch neuropsycholoog verzorg je diagnostiek en de behandeling van onze patiënten, lever je een bijdrage aan onderzoek, ontwikkeling en innovatie en regisseert het zorgproces. Ook geef je intensieve neuropsychologische behandelingen om patiënten op gestructureerde wijze te helpen bij veranderingen in gedrag en beleving, zodat hun functioneren en de kwaliteit van hun leven verbetert.

Collega achter bureau

Vacatures

Psychotherapeut Ambulante Zorg

Ben jij die bevlogen, humorvolle en enthousiaste Klinisch Psycholoog/Psychotherapeut? Als Psychotherapeut bij GGNet lever je op het ambulante team Apeldoorn-Zuid een wezenlijke bijdrage aan de verbetering van de zorg voor onze patiënten.Ambulant Apeldoorn
28-36 uur

Klinisch psycholoog VIP-team

Als Klinisch psycholoog werk je outreachend in Apeldoorn waarbij jij de nadruk legt op het herstelgericht werken en netwerkzorg. Jij biedt samen met jouw collega's zorg op maat voor onze patiënten in hun eerste of tweede psychose. Mede dankzij de deskundigheid en ervaring van het team, kunnen jouw cliënten thuis blijven wonen!Ambulant Apeldoorn
28 uur

Psychotherapeut Persoonlijkheidsstoornissen

Ben jij een Psychotherapeut en heb jij affiniteit met persoonlijkheidsstoornissen? Ligt je hart bij groepstherapie en teamwerk? Het geven en krijgen van intercollegiale consultatie en steun, vinden we als team bij dit werk van groot belang.

Zie jij het als een uitdaging om met mensen met complexe problemen contact te maken en hoop en beweging te creëren? Dan gaan wij graag met jou deze uitdaging aan!


Gelderland
Scelta- Apeldoorn (De Venne)
24 uur

Klinisch Psycholoog Persoonlijkheidsstoornissen

Ben jij een Klinisch Psycholoog en heb jij affiniteit met persoonlijkheidsstoornissen? Ligt je hart bij groepstherapie en teamwerk? Het geven en krijgen van intercollegiale consultatie en steun, vinden we als team bij dit werk van groot belang.

Zie jij het als een uitdaging om met mensen met complexe problemen contact te maken en hoop en beweging te creëren? Dan gaan wij graag met jou deze uitdaging aan!


Gelderland
Scelta- Apeldoorn (De Venne)
24 uur

Klinisch psycholoog ambulante zorg

Ben jij een enthousiaste klinisch psycholoog die zich in wil zetten voor betere zorg voor onze patiënten? Hou je van een dynamische werkomgeving waarin jij een rol kan spelen in nieuwe ontwikkelingen op het gebied van state of art behandelingen en organisatie van zorg? Dan zijn wij op zoek naar jou.Ambulant Doetinchem
In overleg uur

Klinisch psycholoog Ambulant Poli-kliniek / FACT

Werk jij graag mee aan verbinding en ontwikkeling vanuit de inhoud en wil Ambulant Zutphen komen versterken?
Wij zoeken een Klinisch Psycholoog  / Psychotherapeut voor de Polikliniek en het FACT team, die actief bijdraagt aan de verdere kwaliteit en ontwikkeling van het behandelaanbod.Ambulant Zutphen
32-26 uur