A-opleiding

GGNet zet zich in voor een zo groot mogelijk herstel van patiënten met psychiatrische aandoeningen. Om een zo goed mogelijke zorgkwaliteit neer te zetten, vinden we het van groot belang om jonge professionals op te leiden tot psychiater. Wij denken namelijk dat we daar zelf ook scherp door blijven en beter van worden. Het neerzetten van een goed opleidingsklimaat is voor ons daarom vanzelfsprekend. Samen werken we er hard aan om de ggz steeds weer een stap verder te brengen en maken we de zorg toekomstbestendig.

GG Net Arbeidsmarktcampagne2019 Nina Brontons 025

KP of GZ-psycholoog

GGNet biedt elk jaar 30 postmaster-opleidingsplaatsen aan voor gezondheidszorgpsychologen, klinisch psychologen en psychotherapeuten. Hierbij combineer je werken in de klinische praktijk met een opleiding aan het Radboud Centrum voor Sociale Wetenschappen (RCSW), onderdeel van de Radboud Universiteit Nijmegen.

GG Net Arbeidsmarktcampagne2019 Oktay Carvuslar 058

Traineeship voor basispsychologen

Wij geloven dat basispsychologen een zinvolle rol kunnen spelen bij de intake, diagnostiek, cognitieve gedragstherapie en groepstherapie binnen GGNet. Ons traineeship voor basispsychologen is een uitgebreid geïntegreerd onderwijs- en arbeidsprogramma waarbij jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling als psycholoog centraal staat. Zo word je beter in je vak en een betere medebehandelaar. Daarnaast vergroot je de kans op doorstroom naar de GZ-opleiding.

GG Net Arbeidsmarktcampagne2019 Silvia Pol 012

Traineeship psychiatrie voor basisartsen

Het traineeship psychiatrie van GGNet is een combinatie van werken en leren in de psychiatrie. Het is bedoeld voor basisartsen die kennis en ervaring willen opdoen in de psychiatrie (ANIOS, bijvoorbeeld omdat je de opleiding tot psychiater overweegt of omdat je dit waardevol acht voor een andere specialisatie zoals huisarts). In dit jaar werk jij aan je persoonlijke ontwikkeling als arts en vorm je een gedegen basis van zowel theoretische kennis als praktische vaardigheden in de psychiatrie.

twee mannen in gesprek in gang

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige

Wil jij als verpleegkundige je blijven ontwikkelen en doorgroeien in de sociale psychiatrie? Dan is de opleiding tot Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige wat voor jou! Wij zijn op zoek naar verpleegkundigen die interesse hebben in het ambulante werkveld en complexe patiëntenzorg.

GG Net Arbeidsmarktcampagne2019 Mirthe Kok 034

Verpleegkundig Specialist

GGNet zet zich in voor een zo groot mogelijk herstel van patiënten met psychiatrische aandoeningen. Om een zo goed mogelijke zorgkwaliteit neer te zetten, vinden we het van groot belang om jonge professionals op te leiden. Wij denken namelijk dat we daar zelf ook scherp door blijven en beter van worden. Het neerzetten van een goed opleidingsklimaat is voor ons daarom vanzelfsprekend. Samen werken we er hard aan om de ggz steeds weer een stap verder te brengen en maken we de zorg toekomstbestendig.

GG Net Arbeidsmarktcampagne Sanne Wassink 015

Verpleegkundige

GGNet leidt al jaren verpleegkundigen op, zowel op MBO- als HBO-niveau. Als verpleegkundige heb je een belangrijke en verantwoordelijke functie in de begeleiding en ondersteuning van patiënten.

GG Net Arbeidsmarktcampagne2019 Zaynepel Harchaoui 062

Stage

Onze ervaring leert dat stagiairs frisse, nieuwe ideeën toevoegen aan onze organisatie. Tegelijkertijd kun jij als stagiair profiteren van de kennis en ervaring van onze collega’s. En regelmatig zijn de stagiairs van vandaag onze collega’s van morgen!

GG Net Arbeidsmarktcampagne2019 Litania Nahr 057