A-opleiding

GGNet zet zich in voor een zo groot mogelijk herstel van patiënten met psychiatrische aandoeningen. Om een zo goed mogelijke zorgkwaliteit neer te zetten, vinden we het van groot belang om jonge professionals op te leiden tot psychiater. Wij denken namelijk dat we daar zelf ook scherp door blijven en beter van worden. Het neerzetten van een goed opleidingsklimaat is voor ons daarom vanzelfsprekend. Samen werken we er hard aan om de ggz steeds weer een stap verder te brengen en maken we de zorg toekomstbestendig.

GG Net Arbeidsmarktcampagne2019 Nina Brontons 025

KP of GZ-psycholoog

GGNet biedt elk jaar 30 postmaster-opleidingsplaatsen aan voor gezondheidszorgpsychologen, klinisch psychologen en psychotherapeuten. Hierbij combineer je werken in de klinische praktijk met een opleiding aan het Radboud Centrum voor Sociale Wetenschappen (RCSW), onderdeel van de Radboud Universiteit Nijmegen.

GG Net Arbeidsmarktcampagne2019 Oktay Carvuslar 058

Traineeship voor basispsychologen

Wij geloven dat basispsychologen een zinvolle rol kunnen spelen bij de intake, diagnostiek, cognitieve gedragstherapie en groepstherapie binnen GGNet. Ons traineeship voor basispsychologen is een uitgebreid geïntegreerd onderwijs- en arbeidsprogramma waarbij jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling als psycholoog centraal staat. Zo word je beter in je vak en een betere medebehandelaar. Daarnaast vergroot je de kans op doorstroom naar de GZ-opleiding.

GG Net Arbeidsmarktcampagne2019 Silvia Pol 012

Traineeship psychiatrie voor basisartsen

Het traineeship psychiatrie van GGNet is een combinatie van werken en leren in de psychiatrie. Het is bedoeld voor basisartsen die kennis en ervaring willen opdoen in de psychiatrie (ANIOS, bijvoorbeeld omdat je de opleiding tot psychiater overweegt of omdat je dit waardevol acht voor een andere specialisatie zoals huisarts). In dit jaar werk jij aan je persoonlijke ontwikkeling als arts en vorm je een gedegen basis van zowel theoretische kennis als praktische vaardigheden in de psychiatrie.

twee mannen in gesprek in gang

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige

Wil jij als verpleegkundige je blijven ontwikkelen en doorgroeien in de sociale psychiatrie? Dan is de opleiding tot Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige wat voor jou! Wij zijn op zoek naar verpleegkundigen die interesse hebben in het ambulante werkveld en complexe patiëntenzorg.

GG Net Arbeidsmarktcampagne2019 Mirthe Kok 034

Verpleegkundig Specialist

GGNet zet zich in voor een zo groot mogelijk herstel van patiënten met psychiatrische aandoeningen. Om een zo goed mogelijke zorgkwaliteit neer te zetten, vinden we het van groot belang om jonge professionals op te leiden. Wij denken namelijk dat we daar zelf ook scherp door blijven en beter van worden. Het neerzetten van een goed opleidingsklimaat is voor ons daarom vanzelfsprekend. Samen werken we er hard aan om de ggz steeds weer een stap verder te brengen en maken we de zorg toekomstbestendig.

GG Net Arbeidsmarktcampagne Sanne Wassink 015

Verpleegkundige

GGNet leidt al jaren verpleegkundigen op, zowel op MBO- als HBO-niveau. Als verpleegkundige heb je een belangrijke en verantwoordelijke functie in de begeleiding en ondersteuning van patiënten.

Voor ons interne aanbod: Vacatures.

Voor stage:
Studenten voor de hbo- en mbo-verpleegkunde, worden via de opleidingsinstelling, waar GGNet afspraken mee heeft, aangemeld.

Volg je een opleiding bij een andere opleidingsinstelling? Dan geldt; zodra we een stageplek beschikbaar hebben, publiceren we deze onder het kopje vacatures.

GG Net Arbeidsmarktcampagne2019 Zaynepel Harchaoui 062

GGNet Zomer Traineeship 2024

Ben jij 3e of 4e jaars student verpleegkunde en wil jij deze zomer kennismaken met het werken in de psychiatrie, danwel je ervaring in de geestelijke gezondheidszorg (ggz) naar een hoger niveau tillen? Dan hebben wij de perfecte kans voor jou! Sluit je aan bij het GGNet zomer traineeship 2024 en doe werkervaring op in zowel de acute psychiatrie als in de intensievere klinische vervolgbehandelingen bij GGNet in Apeldoorn en Doetinchem.

Voor meer informatie: 

Expertise: Professionals voor Jong

Agoog

GGNet leidt al jaren agogen op, zowel op MBO- als HBO-niveau. Als agoog heb je een belangrijke en verantwoordelijke functie in de begeleiding en ondersteuning van patiënten.

Voor ons interne aanbod: Vacatures.

Voor stage:
Studenten voor de hbo- en mbo-agogen, worden via de opleidingsinstelling, waar GGNet afspraken mee heeft, aangemeld.

Volg je een opleiding bij een andere opleidingsinstelling? Dan geldt; zodra we een stageplek beschikbaar hebben, publiceren we deze onder het kopje vacatures.

GG Net Arbeidsmarktcampagne2019 Yvonne Dros 044

Stage

Onze ervaring leert dat stagiairs frisse, nieuwe ideeën toevoegen aan onze organisatie. Tegelijkertijd kun jij als stagiair profiteren van de kennis en ervaring van onze collega’s. En regelmatig zijn de stagiairs van vandaag onze collega’s van morgen!

Als stagiair bij GGNet kan je rekenen op:

  • Een stageovereenkomst met uren volgens het contract met de onderwijsinstelling
  • Stagevergoeding volgens CAO GGZ
  • Een gevarieerde stage waarin geen dag hetzelfde is
  • Enthousiaste en betrokken collega’s
  • Gezellige en leuke werksfeer!
  • Een leerzame stage waarin je uitgedaagd wordt het beste uit jezelf te halen
  • En natuurlijk de ruimte om jou stage opdrachten uit te voeren!, waarbij je begeleid wordt door ervaren en gediplomeerde collega's.

GG Net Arbeidsmarktcampagne2019 Litania Nahr 057