Privacy

U wilt natuurlijk dat uw gegevens bij ons veilig zijn. Wij vinden het heel belangrijk om uw privacy goed te beschermen. Hoe gaan we om met uw persoonsgegevens?

Voor sollicitanten bij GGNet

Als u bij ons solliciteert, geeft u er toestemming voor dat we uw brief en cv bewaren tijdens de sollicitatieprocedure. Een maand na sluitingsdatum van de vacature, verwijderen we de gegevens als u niet voor een functie bij GGNet in aanmerking komt. Als we uw brief en cv willen bewaren, vragen we u daarvoor apart om toestemming.

Als u de job alert activeert, geeft u ons daarmee toestemming om uw mailadres en uw voorkeur voor  het type nieuwe baan op te slaan. We houden u dan wekelijks op de hoogte van eventuele nieuwe vacatures. U kunt het alert op elk gewenst moment uitzetten.  

Voor gebruik websites GGNet

GGNet hecht waarde aan uw privacy. We behandelen uw gegevens met grote zorgvuldigheid als u een van onze websites bezoekt. Die websites zijn: www.ggnet.nl, www.werkenbijggnet.nlwww.amarum.nl, www.scelta.net, www.vggnet.nl en www.basisdichtbij.nl.  We houden ons hierbij aan de regels van de geldende privacy wet- en regelgeving (Algemene Verordening Gegevensbescherming).

Cookies

Cookies zijn kleine bestanden die bij een bezoek aan een website tijdelijk op de harde schijf van uw computer worden geplaatst.GGNet gaat vertrouwelijk om met de gegevens die door middel van cookies worden verzameld. Van bezoekers van de website wordt geen persoonlijke of gevoelige informatie opgeslagen. GGNet houdt zich hiermee aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

GGNet maakt gebruik van Google Analytics. Met de informatie van Google Analytics kunnen wij zien welke pagina’s veel worden bezocht. Dat helpt ons om de website continu te verbeteren en af te stemmen op de behoefte van onze websitebezoekers.

GGNet gebruikt Google Analytics. Hiervoor maken wij gebruik van analytische cookies. Deze cookies gebruiken we om gegevens over het bezoek aan de website te verzamelen en analyseren. Bijvoorbeeld het klikgedrag, bezoektijdstip en bezoekfrequentie. Wij passen de handleiding privacyvriendelijk instellen van Google Analytics. Daarmee voldoet GGNet aan de Telecommunicatiewet en hoeft GGNet geen toestemming te vragen aan de websitebezoeker voor deze cookies. GGNet gebruikt deze geanonimiseerde gegevens om de website te verbeteren en aan te passen. Deze cookies weten niets over uw naam, adres, leeftijd en andere persoonlijke gegevens. Ze onthouden alleen uw voorkeuren en interesses op basis van uw surfgedrag. U kunt het gebruik van deze cookies weigeren via de instellingen van uw browser. 

De website van GGNet maakt voor het embedden van video's gebruik van YouTube. YouTube hanteert eigen voorwaarden rond het plaatsen van cookies, zie hiervoor het beleid op Google.

Verspreiding van persoonsgegevens

We verkopen of delen de persoonlijke gegevens die we krijgen via onze websites niet aan derden voor commerciële doeleinden. Onze websites zijn: www.ggnet.nl, www.werkenbijggnet.nlwww.amarum.nl, www.scelta.net, www.vggnet.nl en www.basisdichtbij.nl. Wel delen wij e-mails, als dat nodig is om uw vraag te kunnen beantwoorden.

Beveiliging van uw persoonsgegevens

We doen onze uiterste best om onze websites te beveiligen tegen misbruik. Ook de data die we over u hebben opgeslagen beschermen we tegen verlies, diefstal of enige vorm van onrechtmatige verwerking. De website van GGNet is beveiligd via HTTPS. Dit zorgt ervoor dat gegevens tussen de website en uw browser beschermd zijn. 

Bewaartermijn persoonsgegevens

De persoonsgegevens die we verwerken, bewaren we niet langer dan nodig is voor de gegevensverwerking. We houden ons daarnaast aan wat de relevante wet- en regelgeving over het bewaren van persoonsgegevens voorschrijft.

Hebt u vragen over de verwerking en bescherming van uw persoonsgegevens en uw rechten op dit gebied? Neemt u dan contact op met de Functionaris Gegevensbescherming (FG) van GGNet, Siebrand Schreurs. Dat kan via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.,  of telefonisch: 088 - 933 4799. Als u vermoedt dat er sprake is van een datalek, moet u hem direct bellen. Een datalek is bijvoorbeeld een verloren of gestolen laptop met gegevens die herleidbaar zijn tot personen. U kunt ook denken aan het verlies van een papieren dossier of een inbraak door een hacker. Maar ook wanneer u ten onrechte informatie van een andere patiënt te zien krijgt, is dat een datalek.

Klachten over uw privacy?

Als u een klacht hebt over hoe wij omgaan met uw privacy en uw persoonsgegevens, kunt u dit bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. melden.