Direct naar:

Disclaimer

GGNet heeft deze website met veel zorgvuldigheid samengesteld. We streven ernaar om u op onze website correcte en actuele informatie te geven. De informatie op deze website kunnen we wijzigen, zonder dat we dat hoeven aan te kondigen. Uiteraard proberen we zorgvuldig te zijn bij het samenstellen en onderhouden van de site en gebruiken we betrouwbare bronnen. 

Toch kunnen we niet garanderen dat de informatie die we aanbieden na verloop van tijd niet verouderd is en/of nog steeds juist is. GGNet aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die het gevolg is van het gebruik van de informatie op deze site. Aan de inhoud van deze website kunt u op geen enkele manier rechten ontlenen of aanspraak maken.

Uw bezoek aan de website en de gegevens die u daarmee aan ons geeft, behandelen we vertrouwelijk. Daarbij houden we ons aan de regels die gelden om uw privacy te beschermen en aan de overige regels van het Nederlands recht. Lees meer over privacy.

Externe links

Deze website bevat links naar websites die GGNet niet beheert. Deze links zijn uitsluitend ter informatie. We willen alleen naar sites linken die we als betrouwbaar zien, maar zijn niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de inhoud of kwaliteit van die websites.

Copyright

Deze website is voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik.  Bezoekers van de site mogen de informatie van de website voor eigen gebruik printen. U mag de informatie en afbeeldingen die u via deze website krijgt niet openbaar maken, kopiëren, wijzigen en/of verspreiden. Dat mag wel als wij u daar schriftelijk toestemming voor geven. Voor toestemming kunt u mailen naar team Communicatie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).