Een wereld te winnen

We zijn gemotiveerd te zoeken naar verbeteringen en vernieuwingen van onze zorg. Daarom zoeken we mensen met een open blik, die leergierig zijn en de samenwerking zoeken. Wij zijn een lerende organisatie en willen steeds verder. Want als GGZ-organisatie zien we dagelijks hoe groot de impact is op mensenlevens van een psychische aandoening. Daarom willen we vooruit, vernieuwen en verbeteren. Omdat er zoveel op het spel staat, voor de betrokken patiënt, zijn omgeving, maar zeker ook voor onze gemeenschap als geheel.

GG Net Arbeidsmarktcampagne2019 Oktay Carvuslar 005

Wij bieden stages aan voor de onderstaande opleidingen

GG Net Arbeidsmarktcampagne2019 Giovanni Lie A Sak 007

Hoe verloopt de aanmelding?

Studenten voor de verpleegkunde MBO/HBO en de MBO agogische stageplaatsen, worden via de opleidingsinstelling , waar GGNet afspraken mee heeft, aangemeld.

Volg je een andere opleiding? Dan geldt zodra we een stageplek beschikbaar hebben, we deze publiceren onder het kopje vacatures.

GG Net Arbeidsmarktcampagne2019 Nina Brontons 064

Reiskostenvergoeding

Heb je geen recht op een Ov-studentenjaarkaart? Dan kun je in aanmerking komen voor de reiskostenregeling woon-werkverkeer volgens de CAO GGZ.

GG Net Arbeidsmarktcampagne2019 Yvonne Dros 022

Vragen?

Heb je na het bekijken van deze website nog vragen? Stuur dan een e-mail naar stagebureau@ggnet.nl. We reageren zo snel mogelijk.

We wensen je heel veel succes met je studie & het vinden van een mooie stageplek.

GG Net Arbeidsmarktcampagne Sanne Wassink 005