Een wereld te winnen

We zijn gemotiveerd te zoeken naar verbeteringen en vernieuwingen van onze zorg. Daarom zoeken we mensen met een open blik, die leergierig zijn en de samenwerking zoeken. Wij zijn een lerende organisatie en willen steeds verder. Want als GGZ-organisatie zien we dagelijks hoe groot de impact is op mensenlevens van een psychische aandoening. Daarom willen we vooruit, vernieuwen en verbeteren. Omdat er zoveel op het spel staat, voor de betrokken patiënt, zijn omgeving, maar zeker ook voor onze gemeenschap als geheel.

GG Net Arbeidsmarktcampagne2019 Oktay Carvuslar 005

Wij bieden stages aan, voor de onderstaande opleidingen

  • Verpleegkunde (MBO- en HBO)
  • Agogische opleidingen (hbo- en mbo)
  • Social Work (hbo)
  • Begeleider GGZ met ervaringsdeskundigheid
  • Klinische Psychologie, Gezondheidszorgpsychologie (WO)
  • Vaktherapeuten
  • Ondersteunende diensten, onder ander Human Resource, Communicatie & Media, Groenvoorziening etc.

    Een extra aanbod:
GG Net Arbeidsmarktcampagne2019 Giovanni Lie A Sak 007

Hoe verloopt de aanmelding?

Studenten voor de hbo- en mbo-verpleegkunde, en de hbo- en mbo-agogische stageplaatsen, worden via de opleidingsinstelling, waar GGNet afspraken mee heeft, aangemeld.

Volg je een andere opleiding? Dan geldt; zodra we een stageplek beschikbaar hebben, publiceren we deze onder het kopje vacatures.

GG Net Arbeidsmarktcampagne2019 Nina Brontons 064

De basis op orde

Tijdens de gehele stageperiode van de student, zal een opleider van GGNet verbonden zijn. Een extra investering vanuit de organisatie, om een goed leerproces te verstevigen. 

De opleider is aanwezig bij de inwerk-, tussen- en eindevaluatie van studenten. Daarnaast fungeert de opleider als vraagbaken, denkt mee in mogelijkheden, ondersteunt bij knelpunten, toont de mogelijkheden binnen de organisatie en doet hier voorstellen in. De opleider ziet toe op een veilig leerklimaat.

GGNet borgt ruimte voor het leerproces van studenten en is ervan overtuigd dat de basis hiervoor, stevig moet staan. Dit betekent dat studenten altijd boventallig op een afdeling worden ingezet. De student kan erop vertrouwen, dat betrokkenen zich hiervoor zullen inzetten en dit regelmatig evalueren.

GG Net Arbeidsmarktcampagne2019 Zaynepel Harchaoui 082

Extra aanbod voor stagiairs

Omdat GGNet staat voor kwaliteit en wil investeren in toekomstige medewerkers, bieden we extra mogelijkheden tijdens de stageperiode van studenten. Hierbij kan men bijvoorbeeld denken aan een basistraining agressie hantering en sociale veiligheid.

Nadat de student een e-learning volgt, zullen twee gecertificeerde trainers en een trainingsacteur, tijdens de bijeenkomst op een pro-actieve wijze, een introductie en instructie geven van theoretische achtergronden, basisvaardigheden en technieken.
Aan bod komen onder meer preventie, interventie, evaluatie, opvang en nazorg. Met behulp van een trainingsacteur oefent men gesprekstechnieken.

Het doel van de training is, dat studenten veiliger en zekerder kunnen optreden, geschoold zijn in het signaleren en het verklaren, zij weten te handelen vanuit hun rol als stagiair. Ook hebben zij inzicht gekregen in de ondersteunende mogelijkheden binnen de organisatie.

* De investering in tijd, valt binnen het stagecontract van GGNet en het opleidingsinstituut.

De GGNet Academie
De student krijgt de mogelijkheid om gebruik te maken van een inspirerend online leerplatform: de GGNet Academie. Een centrale plek waarin alles rondom leren en ontwikkeling aangeboden wordt.
Een divers aanbod, met onder andere e-learnings (certificaten kan men gebruiken als bewijsstuk voor de opleidingsinstituten), klassikale trainingen en interessante artikelen. Daarnaast is het een plek waar GGNet-ers interne kennis en expertise delen.

Verg vrouw schrijft en 2 mannen kijken 063

Reiskostenvergoeding

Heb je geen recht op een Ov-studentenjaarkaart? Dan kun je in aanmerking komen voor de reiskostenregeling woon-werkverkeer volgens de CAO GGZ.

GG Net Arbeidsmarktcampagne2019 Yvonne Dros 022

Vragen?

Heb je na het bekijken van deze website nog vragen? Stuur dan een e-mail naar stagebureau@ggnet.nl. We reageren zo snel mogelijk.

We wensen je heel veel succes met je studie & het vinden van een mooie stageplek.

GG Net Arbeidsmarktcampagne Sanne Wassink 005