Verhalen van onze medewerkers

Benieuwd hoe het is om te werken bij GGNet? Onze medewerkers vertellen het je zelf.

Opleidingen & stages

Bij GGNet kun je je ontwikkelen tot de professional die je wilt zijn! Volg een opleiding tot onder andere verpleegkundige, psychiater, gz-psycholoog of klinisch psycholoog. Werk en leer ambulant, op de poli, klinisch, deeltijd, in de SGGZ of BasisGGZ.

Man en vrouw wandelen

Technologie & innovatie

Wij zien kansen om technologie in te zetten voor de zorg en ondersteuning van mensen met psychische problemen. Technologische producten kunnen mensen helpen om zelfstandiger te blijven en makkelijker contact te hebben met elkaar én zorgprofessionals. Door technologie kan iemand thuis behandeld worden.

"Technologie biedt kansen om onze zorg en dienstverlening te verbeteren voor mensen met psychische problemen en hun naasten".

Arbeidsvoorwaarden

Bij GGNet krijg je niet alleen een baan, maar ook duidelijkheid en zekerheid. Wij geloven namelijk dat jij als werknemer het beste presteert als je weet waar je aan toe bent. Daarom zijn we transparant over onze arbeidsvoorwaarden. Zo kun je bij ons rekenen op een eerlijk salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar dat is nog niet alles: als werkgever hechten wij ook veel waarde aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

16 77a623fdd9 gespecialiseerd maatschappelijk werker zayneb 400x400