Waar ga je werken en leren

GGNet heeft een groot en divers zorgaanbod in de (basis en) specialistische ggz, waardoor je op verschillende terreinen ervaring op kunt doen en constant nieuwe uitdagingen aan kunt gaan. Natuurlijk proberen we gewoon kwalitatief goede zorg te leveren aan nieuwe patiënten op onze algemene poliklinieken. Ook bieden we 7x24-uurs acute zorg, zowel klinisch op onze HICs, als ambulant in crisis- en (F)ACT-teams. We hebben ook afdelingen voor verstandelijke beperking en psychiatrie, forensische psychiatrie, eetstoornissen, persoonlijkheidsstoornissen en ouderen, waar hoog specialistische zorg wordt gecombineerd met wetenschappelijk onderzoek. Op elke afdeling staan enthousiaste collega’s klaar om je te begeleiden en te coachen.

Voor onze opleiding werken we nauw samen met de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Begeleiding

Tijdens de opleiding kun je rekenen op goede begeleiding. Je hebt een vaste praktijkopleider die jou gedurende de opleiding volgt. Op de afdelingen krijg je ondersteuning van werkbegeleiders.

Voor wie?

Je hebt een afgeronde opleiding HBO-verpleegkundige en bent BIG geregistreerd.

Daarnaast beschik je over:

  • Je relevante werkervaring met het begeleiden van cliënten met GGZ-problematiek.
  • Je hebt een leergierige houding, hierdoor ben je constant bezig met je eigen ontwikkeling.
  • Je bent instaat op je eigen handelen te reflecteren.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.

Wat bieden we jou?

GGNet is een werkgever met een lange opleidingshistorie die in je blieft investeren. We helpen je uit te groeien naar de zorgprofessional die je wilt zijn. Wij bieden een uitdagende en afwisselende opleiding tot Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige in een aangename werkomgeving!

Daarnaast kun je rekenen op:

  • Een dienstverband van 32 uur per week.
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% naar rato.
  • 21 vakantie dagen (+ 35 uur levensfasebudget uren).
  • Een pensioenvoorziening bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
  • Een goed salaris ná afronding van de opleiding (CAO FWG 55, inschaling afhankelijk van kennis en ervaring max € 4.785,-). Tijdens de opleiding ben je ingeschaald in FWG 50 (max € 4.263,-).
  • We hebben de intentie je aansluitend na afronding van de opleiding een passende werkplek aan te bieden, daarom bieden we je een vast contract.

Interesse?

Wil je meer informatie over de opleiding? Vraag het routeboek SPV op bij Inge Klein Wassink (opleider SPV), via i.klein.wassink@ggnet.nl

Vragen over de werving- en selectieprocedure of benieuwd naar de mogelijkheden voor jou binnen GGNet? Neem contact op met onze afdeling recruitment via 0889332021 of via
werkenbij@ggnet.nl