GGNet

GGNet is de organisatie voor gespecialiseerde geestelijke gezondheidszorg in Noord- en Oost-Gelderland. Met 2.200 collega’s waaronder ruim 140 vrijwilligers werkt GGNet aan het herstellen van verbindingen voor 18.000 mensen met (ernstige) psychiatrische aandoeningen en voor hun naasten. Specialismen: Amarum (eetstoornissen), Scelta (persoonlijkheidsstoornissen), VGGNet (lvb en psychiatrie), Jeugd en Jongvolwassenen, Ouderen, Poli Complex Trauma, De Boog (forensisch) en beschermde woonvormen.

Binnen onze specialisme VGGNet, Scelta, Amarum en De Boog is er ruimte voor jouw klinische masterstage! Dit is wel afhankelijk van de universiteit waaraan je verbonden bent èn er zijn beperkte plekken. De masterstages gaan van start in september en in februari. Ben jij nieuwsgierig of er nog een plekje vrij is? Neem een kijkje bij onze stagevacatures via de onderstaande button.

Wil je er meer over weten? Stuur dan een mail naar Laura Burgman via p-opleiding@ggnet.nl en kom met ons in contact erover door te praten. 

GG Net Arbeidsmarktcampagne2019 Mirthe Kok 028

Waar kan ik mijn masterstage doen

Er zijn vier afdelingen binnen GGNet die een masterstage plek bieden. Scelta, Amarum. De Boog en VGGNet. 

Scelta werkt samen met de Radboud Universiteit, de Universiteit Twente en de Open Universiteit. Amarum werkt samen met de Radboud Universiteit. De Boog heeft een samenwerking met de Universiteit Tilburg en VGGNet biedt plek aan studenten van de Universiteit Twente.

Bij GGNet bieden we studenten de mogelijkheid om waardevolle praktijkervaring op te doen binnen een professionele omgeving, waarbij we nauw samenwerken met deze vooraanstaande universiteiten.

GG Net Arbeidsmarktcampagne2019 Silvia Pol 044