Werkweek

Werkweek
Bij GGNet kun je zowel fulltime als parttime werken. Een fulltime werkweek is 36 uur.

GG Net Arbeidsmarktcampagne2019 Silvia Pol 044

Salaris

Je salaris is conform de CAO GGZ, volgens de functiewaarderingsmethode FWG 3.0. De inschaling van jouw functie vind je terug in de vacature. Jouw persoonlijke inschaling in de functieschaal gebeurt op basis van kennis en ervaring. Jaarlijks ontvang je een periodieke verhoging tot het maximum van jouw functieschaal is bereikt. Benieuwd naar wat je netto gaat verdienen? Gebruik dan de rekentool.

GG Net Arbeidsmarktcampagne2019 Zaynepel Harchaoui 068

Vakantiegeld & eindejaarsuitkering

Je vakantiegeld bedraagt 8% procent van je bruto jaarsalaris, dit wordt in de maand mei uitbetaald. GGNet bied je daarnaast nog een eindejaarsuitkering van 8,33% die zijn uitbetaling in december kent.

GG Net Arbeidsmarktcampagne2019 Oktay Carvuslar 066

Vakantiedagen

Als je fulltime (36 uur) werkt, heb je recht op 166 vakantie-uren. Daarnaast ontvang je levensfasebudget uren (35 uur per jaar bij een fulltime dienstverband). Bij een parttime dienstverband wordt de vakantie-uren en levensfasebudget uren naar rato toegeken

GG Net Arbeidsmarktcampagne2019 Mirthe Kok 017

Balansbudget

Je krijgt, wanneer je op 1 juli van het kalenderjaar in dienst bent, een Balansbudget van maximaal € 500,- bij een fulltime dienstverband. Werk je parttime, dan wordt dit naar rato berekend. Je kunt dit budget laten uitbetalen, maar ook gebruiken om extra vrije tijd te kopen. Gebruik je dit voor een training of cursus (en dat mag ècht alles zijn waar jij blij van wordt, hoeft geen relatie te hebben met je werk) dan kan dit budget worden verhoogd tot maximaal € 700,- bruto.

GG Net Arbeidsmarktcampagne2019 Giovanni Lie A Sak 016

Pensioen

Jouw pensioen wordt opgebouwd bij het PFZW (Pensioenfonds zorg&welzijn). GGNet betaald 50% jouw pensioenpremie. Heb je ergens anders ook al pensioen opgebouwd? Dan kun je de waarde hiervan mogelijk overdragen. Klik hier voor meer informatie.

GG Net Arbeidsmarktcampagne Sanne Wassink 047

Thuiswerkvergoeding

Afhankelijk van jouw werk, is het mogelijk dat je enkele dagen thuis werkt. Op de dagen dat je thuis werkt ontvang je € 2,- netto per dag. Het aantal dagen dat je thuis werkt overleg je met jouw leidinggevende en team.

GG Net Arbeidsmarktcampagne Sanne Wassink 007

Lease-Fietsregeling

Fiets je graag? En je denkt erover een (nieuwe) fiets te kopen? Dan kun je gebruik maken van onze lease-fietsregeling. Je wordt ontzorgd op het vlak van onderhoud en het leasebedrag wordt met je salaris verrekend.

GG Net Arbeidsmarktcampagne2019 Litania Nahr 115

Reiskostenvergoeding

Deze zijn vastgesteld in de CAO Geestelijke Gezondheidszorg.

GG Net Arbeidsmarktcampagne Sanne Wassink 047

Collectieve (zorg)verzekeringen

Als medewerker van GGNet kun je een keuze maken uit collectief afgesloten zorgverzekeringen, dit biedt extra voordelen voor de aanvullende zorgverzekeringen. Bijvoorbeeld met korting op de aanvullende- en tandartsverzekeringen voor jou en eventuele gezinsleden. Daarnaast profiteer je van extra vergoedingen en gezondheidsprogramma’s in de collectiviteiten. GGNet heeft contracten afgesloten met IZZ, Menzis, Salland, Jaaah en ONVZ

Ieder jaar is het vanaf november mogelijk om pakketten te vergelijken en de voor jouw beste keuze voor het volgende jaar te maken.

Als medewerker van GGNet kun je ook korting krijgen op een aantal verzekeringen bij Univé. Deze korting kan oplopen voor een losse verzekering tot 8% en bij meerdere verzekeringen tot maximaal 10%. Wil je weten voor welke verzekeringen dit geldt? Ga dan naar unive.nl/pakketkorting

GG Net Arbeidsmarktcampagne2019 Paul 010

Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (MKSA)

Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (MKSA) is een systeem waarbij jij als werknemer een bepaald budget krijgt waarmee je je eigen arbeidsvoorwaardenpakket kunt samenstellen. Dit betekent dat jij keuzes kunt maken uit een selectie van arbeidsvoorwaarden die door de werkgever zijn vastgesteld. Denk aan extra vakantiedagen, reiskostenvergoedingen, opleidingsbudgetten, vakbondscontributie of beroepsorganisatie.

GG Net Arbeidsmarktcampagne Sanne Wassink 015

Opleidingen

Naast werkgever is GGNet ook een opleidingsinstituut voor eigen medewerkers. Kijk op WerkenbijGGNet voor de verschillende opleidingen.

GG Net Arbeidsmarktcampagne2019 Yvonne Dros 052

Leren&Ontwikkelen

Zowel vakinhoudelijk als ook op persoonlijk vlak verwachten wij van jou dat jij je blijft ontwikkelen. Daar sta je niet alleen voor, team Leren & Ontwikkelen biedt interne opleidingen en bijscholing aan om je te ondersteunen in je ontwikkeling. En wanneer je bij GGNet werkt, beschik je over toegang tot vele e-Learnings, webinars en opleidingen, o.a. van GoodHabitz.

GG Net Arbeidsmarktcampagne2019 Silvia Pol 193

Tot slot

Wij zijn ervan overtuigd dat het succes van onze organisatie grotendeels afhangt van de inzet, motivatie en kennis van onze medewerkers. Daarom vinden wij het belangrijk om te investeren in onze werknemers en ze te ondersteunen bij het realiseren van hun persoonlijke en professionele doelen. Bij ons vind je een werkomgeving waarin je jezelf kunt ontwikkelen en waarin we samen werken aan een gezamenlijk doel.

GG Net Arbeidsmarktcampagne2019 Oktay Carvuslar 048