Direct naar:

Arbeidsvoorwaarden

Bij GGNet krijg je niet alleen een baan, maar ook duidelijkheid en zekerheid. Wij geloven namelijk dat jij als werknemer het beste presteert als je weet waar je aan toe bent. Daarom zijn we transparant over onze arbeidsvoorwaarden. Zo kun je bij ons rekenen op een eerlijk salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar dat is nog niet alles: als werkgever hechten wij ook veel waarde aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Bekijk dan zeker ook de CAO Geestelijke Gezondheidszorg. Hierin vind je alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen beslissing te maken en een succesvolle carrière bij ons op te bouwen.

Bij GGNet kom je terecht in een werkomgeving waarin we jouw talenten en ambities stimuleren en waarin we veel waarde hechten aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Hieronder een greep uit onze uitstekende arbeidsvoorwaarden:

Werkweek
Bij GGNet kun je zowel fulltime als parttime werken. Een fulltime werkweek is 36 uur.

Salaris
Je salaris is conform de CAO GGZ, volgens de functiewaarderingsmethode FWG 3.0. De inschaling van jouw functie vind je terug in de vacature. Jouw persoonlijke inschaling in de functieschaal gebeurt op basis van kennis en ervaring. Jaarlijks ontvang je een periodieke verhoging tot het maximum van jouw functieschaal is bereikt. Benieuwd naar wat je netto gaat verdienen? Gebruik dan de rekentool.

Vakantiegeld & eindejaarsuitkering
Je vakantiegeld bedraagt 8% procent van je bruto jaarsalaris, dit wordt in de maand mei uitbetaald. GGNet bied je daarnaast nog een eindejaarsuitkering van 8,33% die zijn uitbetaling in december kent.

Vakantiedagen
Als je fulltime (36 uur) werkt, heb je recht op 166 vakantie-uren. Daarnaast ontvang je levensfasebudget uren (35 uur per jaar bij een fulltime dienstverband). Bij een parttime dienstverband wordt de vakantie-uren en levensfasebudget uren naar rato toegekend.

Balansbudget
Je krijgt, wanneer je op 1 juli van het kalenderjaar in dienst bent, een Balansbudget van maximaal € 500,- bij een fulltime dienstverband. Werk je parttime, dan wordt dit naar rato berekend. Je kunt dit budget laten uitbetalen, maar ook gebruiken om extra vrije tijd te kopen. Gebruik je dit voor een training of cursus (en dat mag ècht alles zijn waar jij blij van wordt, hoeft geen relatie te hebben met je werk) dan kan dit budget worden verhoogd tot maximaal € 700,- bruto.

Pensioen
Jouw pensioen wordt opgebouwd bij het PFZW (Pensioenfonds zorg&welzijn). GGNet betaald 50% jouw pensioenpremie. Heb je ergens anders ook al pensioen opgebouwd? Dan kun je de waarde hiervan mogelijk overdragen. Klik hier voor meer informatie.

Thuiswerkvergoeding
Afhankelijk van jouw werk, is het mogelijk dat je enkele dagen thuis werkt. Op de dagen dat je thuis werkt ontvang je € 2,- netto per dag. Het aantal dagen dat je thuis werkt overleg je met jouw leidinggevende en team.

Lease-Fietsregeling
Fiets je graag? En je denkt erover een (nieuwe) fiets te kopen? Dan kun je gebruik maken van onze lease-fietsregeling. Je wordt ontzorgd op het vlak van onderhoud en het leasebedrag wordt met je salaris verrekend.

Reiskosten
Deze zijn vastgesteld in de CAO Geestelijke Gezondheidszorg.

Collectieve (zorg)verzekeringen
Als medewerker van GGNet kun je een keuze maken uit collectief afgesloten zorgverzekeringen, dit biedt extra voordelen voor de aanvullende zorgverzekeringen. Bijvoorbeeld met korting op de aanvullende- en tandartsverzekeringen voor jou en eventuele gezinsleden. Daarnaast profiteer je van extra vergoedingen en gezondheidsprogramma’s in de collectiviteiten. GGNet heeft contracten afgesloten met IZZ, Menzis, Salland, Jaaah en ONVZ

Ieder jaar is het vanaf november mogelijk om pakketten te vergelijken en de voor jouw beste keuze voor het volgende jaar te maken.

Als medewerker van GGNet kun je ook korting krijgen op een aantal verzekeringen bij Univé. Deze korting kan oplopen voor een losse verzekering tot 8% en bij meerdere verzekeringen tot maximaal 10%. Wil je weten voor welke verzekeringen dit geldt? Ga dan naar unive.nl/pakketkorting

Meer vrije tijd, Levensfasebudget (LFB)
Hiermee kun je (aanschaf)kosten fiscaal-vriendelijk ruilen voor bijvoorbeeld :

- uitruil reiskosten woon-werkverkeer;

- studie of opleiding, 

- vakbondscontributie of beroepsorganisatie;

- extra vrije dagen kopen of verkopen.

Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (MKSA)
Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (MKSA) is een systeem waarbij jij als werknemer een bepaald budget krijgt waarmee je je eigen arbeidsvoorwaardenpakket kunt samenstellen. Dit betekent dat jij keuzes kunt maken uit een selectie van arbeidsvoorwaarden die door de werkgever zijn vastgesteld. Denk aan extra vakantiedagen, reiskostenvergoedingen, opleidingsbudgetten, vakbondscontributie of beroepsorganisatie.

Opleidingen
Naast werkgever is GGNet ook een opleidingsinstituut voor eigen medewerkers. Kijk op WerkenbijGGNet voor de verschillende opleidingen.

Leren & Ontwikkelen
Zowel vakinhoudelijk als ook op persoonlijk vlak verwachten wij van jou dat jij je blijft ontwikkelen. Daar sta je niet alleen voor, team Leren & Ontwikkelen biedt interne opleidingen en bijscholing aan om je te ondersteunen in je ontwikkeling. En wanneer je bij GGNet werkt, beschik je over toegang tot vele e-Learnings, webinars en opleidingen, o.a. van GoodHabitz.

Tot slot
Wij zijn ervan overtuigd dat het succes van onze organisatie grotendeels afhangt van de inzet, motivatie en kennis van onze medewerkers. Daarom vinden wij het belangrijk om te investeren in onze werknemers en ze te ondersteunen bij het realiseren van hun persoonlijke en professionele doelen. Bij ons vind je een werkomgeving waarin je jezelf kunt ontwikkelen en waarin we samen werken aan een gezamenlijk doel.