Werken als verpleegkundig specialist

Als verpleegkundig specialist bij GGNet draag je vanuit een multidisciplinair team bij aan symptomatisch, persoonlijk en maatschappelijk herstel van patiënten met een ernstige psychiatrische aandoening. Daarbij combineer je care en cure en ben jij de expert in de combinatie van medische behandeling en diagnostiek, behandeling en preventie.

Dit is GGNet

  • Vooruitstrevend: voorlopers in Nederland op het gebied van herstelgerichte zorg
  • Sociaal: we denken niet in ketens maar in netwerken.
  • Zelfkritisch: we voeren zo’n 1.000 herdiagnoses per jaar uit. 
  • Twee locaties met het predicaat TOPGGz (Scelta Apeldoorn en Amarum Zutphen).
Twee mensen spelen een bordspel

Waarom werken bij GGNet?

GGNet biedt een groot en divers zorgaanbod in de basis en specialistische ggz, waardoor je op verschillende terreinen ervaring kunt opdoen en constant nieuwe uitdagingen kunt aangaan. Zo hebben we specialistische afdelingen voor forensische psychiatrie, eetstoornissen, persoonlijkheidsstoornissen en ouderen, maar ook veel ambulante teams. Als dé ggz-instelling van Gelderland vind je bovendien een aantrekkelijke woonomgeving met veel ruimte en rust. Maar waar we het meest trots op zijn, is ons geweldige team van collega’s die er altijd voor elkaar zijn.

Daarom werk je bij GGNet.

Man aan tafel aan het schrijven

Dit ga je doen

Als expert in het integreren van care en cure heb je een voorbeeldfunctie in het ontwikkelen, vertalen en implementeren van best practices en wetenschappelijke kennis die bijdragen aan een optimaal herstel van de patiënt. Dit kan als onderzoeker, innovator/coach of procesbegeleider. Ook speel je een rol in het onderzoeken en ontwikkelen van de inhoud van het ggz-verpleegkundig vakgebied en het implementeren, uitdragen en borgen van de verpleegkundige expertise om de kwaliteit van de ggz-verpleegkundige zorg te verhogen. Je maakt deel uit van de steeds groter wordende verpleegkundig specialistenstaf van GGNet en hebt een adviserende rol naar onze raad van bestuur.

Man en vrouw in gesprek aan tafel

Jobalert

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Vacatures

Verpleegkundig specialist FACT

Voor het FACT-team in Apeldoorn zijn wij op zoek naar een Verpleegkundig specialist.


Gelderland
Ambulant Apeldoorn
16 uur

Verpleegkundig specialist Poli en/of FACT

Binnen ambulant Winterswijk richten we ons op ambulante zorg zowel individueel als in groepsaanbod. Voor ons team zijn wij misschien wel op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een Verpleegkundig specialist voor 24-36 uur per week.


Gelderland
Ambulant Oude IJssel & Winterswijk
24-36 uur

SPV of Verpleegkundig specialist FACT Zutphen

Binnen ambulant Zutphen zijn wij voor het FACT-team op zoek naar een SPV of verpleegkundig specialist.


Gelderland
Zutphen- Post Zutphen
32-36 uur

Verpleegkundig Specialist Basis GGZ

Ben jij een Verpleegkundig Specialist die zich in wil zetten om de basis GGZ verder op de kaart te zetten in ons verzorgingsgebied? Gaat jouw hart sneller kloppen van e-Health en innovatie in basis GGZ? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Gelderland
Diverse locaties
uur

Verpleegkundig Specialist HIC

Ben jij een verpleegkundig specialist die graag een bijdrage levert aan de herstelgerichte zorg? Dan zoeken wij jou voor de High & Intensive (HIC) en Intensieve Vervolg Behandeling in Apeldoorn.


Gelderland
Apeldoorn- Deventerstraat
24-36 uur

Verpleegkundig specialist FACT

Voor de divisie ambulant, regio Winterswijk, zijn wij misschien wel op zoek naar jou.

Wij zijn binnen FACT Oude IJssel namelijk op zoek naar een verpleegkundig specialist.


Gelderland
Ambulant Oude IJssel & Winterswijk
36 uur

Verpleegkundig specialist

Ben jij een Verpleegkundig Specialist en op zoek naar een inspirerende werkomgeving waar op kwalitatief hoog niveau zorg geboden wordt aan mensen van ongeveer 65 jaar en ouder met complexe psychische problematiek? Op zoek naar een functie waar jij de ruimte krijgt om te vernieuwen? Solliciteer dan op deze vacature!


Gelderland
Ouderen Achterhoek
24 - 26 uur

Verpleegkundig specialist

Wij zijn op zoek naar een Verpleegkundig specialist voor Ambulant te Apeldoorn (team Zuid). Hier ga je aan de slag in een multidisciplinair team met een breed aanbod aan behandelmodules.


Gelderland
Ambulant Apeldoorn
26 uur

Psychiatrisch verpleegkundige 2

GGNet FPA De Boog, expertisecentrum voor forensische psychiatrie, is op zoek naar een gemotiveerde Psychiatrisch Verpleegkundige 2.


Gelderland
Warnsveld- De Boog
24-36 uur