Werken als verpleegkundig specialist

Als verpleegkundig specialist bij GGNet draag je vanuit een multidisciplinair team bij aan symptomatisch, persoonlijk en maatschappelijk herstel van patiënten met een ernstige psychiatrische aandoening. Daarbij combineer je care en cure en ben jij de expert in de combinatie van medische behandeling en diagnostiek, behandeling en preventie.

Dit is GGNet

  • Vooruitstrevend: voorlopers in Nederland op het gebied van herstelgerichte zorg
  • Sociaal: we denken niet in ketens maar in netwerken.
  • Zelfkritisch: we voeren zo’n 1.000 herdiagnoses per jaar uit. 
  • Twee locaties met het predicaat TOPGGz (Scelta Apeldoorn en Amarum Zutphen).
Twee mensen spelen een bordspel

Waarom werken bij GGNet?

GGNet biedt een groot en divers zorgaanbod in de basis en specialistische ggz, waardoor je op verschillende terreinen ervaring kunt opdoen en constant nieuwe uitdagingen kunt aangaan. Zo hebben we specialistische afdelingen voor forensische psychiatrie, eetstoornissen, persoonlijkheidsstoornissen en ouderen, maar ook veel ambulante teams. Als dé ggz-instelling van Gelderland vind je bovendien een aantrekkelijke woonomgeving met veel ruimte en rust. Maar waar we het meest trots op zijn, is ons geweldige team van collega’s die er altijd voor elkaar zijn.

Daarom werk je bij GGNet.

Man aan tafel aan het schrijven

Dit ga je doen

Als expert in het integreren van care en cure heb je een voorbeeldfunctie in het ontwikkelen, vertalen en implementeren van best practices en wetenschappelijke kennis die bijdragen aan een optimaal herstel van de patiënt. Dit kan als onderzoeker, innovator/coach of procesbegeleider. Ook speel je een rol in het onderzoeken en ontwikkelen van de inhoud van het ggz-verpleegkundig vakgebied en het implementeren, uitdragen en borgen van de verpleegkundige expertise om de kwaliteit van de ggz-verpleegkundige zorg te verhogen. Je maakt deel uit van de steeds groter wordende verpleegkundig specialistenstaf van GGNet en hebt een adviserende rol naar onze raad van bestuur.

Man en vrouw in gesprek aan tafel

Jobalert

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Vacatures

Verpleegkundig specialist FACT Zutphen

Binnen ambulant Zutphen zijn wij voor het FACT-team op zoek naar een verpleegkundig specialist. Je draagt je steentje bij aan de verbetering van de zorg voor onze psychiatrische patiënten in een ambulante setting. Herstelgericht werken binnen het netwerk van de patiënt is momenteel het centrale thema waarmee jij aan de slag mag gaan!


Gelderland
Ambulant Zutphen
32-36 uur

Verpleegkundig specialist Ambulant Zevenaar

Ben jij die pro actieve verpleegkundig specialist die tot zijn recht komt in de specialistische GGZ?
Wordt jij enthousiast van onze doelgroep met diverse ernstige psychiatrische ziektebeelden, co-morbiditeit en wensen op diverse levensgebieden waarbij we kort- en langer durend behandelen waarbij het toewerken naar herstel, evenwicht en stabiliteit?


Gelderland
Zevenaar- RGC
24 uur

Verpleegkundig Specialist Basis GGZ

Ben jij een Verpleegkundig Specialist die zich in wil zetten om de basis GGZ verder op de kaart te zetten in ons verzorgingsgebied? Gaat jouw hart sneller kloppen van e-Health en innovatie in basis GGZ? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Gelderland
Diverse locaties
uur

Verpleegkundig specialist (Ambulant Apeldoorn)

Bij een het ambulante team van de zorgeenheid Ambulant Apeldoorn van GGNet draag je je steentje bij aan de verbetering van de zorg voor onze psychiatrische patiënten in een ambulant team.


Gelderland
Ambulant Apeldoorn
24-36 uur

Opleider Verpleegkundig Specialist

Per 1 januari 2021 zoeken wij, binnen de afdeling Opleidingen van M&O van GGNet,  voor 16 uur per week een nieuwe hoofdopleider  Verpleegkundig specialisten, in combinatie met  een  dienstverband in de functie van verpleegkundig specialist.
Vind je het belangrijk  om een bijdrage te leveren aan het ontwikkelen, organiseren en bewaken van de inhoud en kwaliteit van het praktijkleren van de opleiding verpleegkundig specialisten wil je een belangrijke bijdrage leveren aan het borgen van een optimaal leerklimaat en het positioneren van het verpleegkundig specialisme GGZ binnen GGNet, dan nodigen we je van harte uit te solliciteren.


 
16 uur