Direct naar:

Werken als arts

Als arts bij GGNet voer je intakegesprekken, denk je mee over de diagnostiek en behandeling, begeleid je medicatiegebruik en word je regelmatig gevraagd om je medische kennis in te zetten en de somatische en psychiatrische problematiek van elkaar te onderscheiden. Dit doe je in nauwe samenwerking met de psychiater en netwerkpartners zoals de huisarts, crisisdienst en de ambulante sector.

Dit is GGNet

  • Vooruitstrevend: voorlopers in Nederland op het gebied van herstelgerichte zorg.
  • Sociaal: we denken niet in ketens maar in netwerken.Zelfkritisch: we voeren zo’n 1.000 herdiagnoses per jaar uit. 
  • Twee locaties met het predicaat TOPGGz (Scelta Apeldoorn en Amarum Zutphen).
  • Persoonlijk: indien gewenst bieden we je individuele coaching.
Vrouw in relaxstoel met koffie

Waarom werken bij GGNet?

GGNet biedt een groot en divers zorgaanbod in de basis en specialistische ggz, waardoor je op verschillende terreinen ervaring kunt opdoen en constant nieuwe uitdagingen kunt aangaan. We bieden kwalitatief goede zorg aan nieuwe patiënten op onze algemene poliklinieken. Ook bieden we 7x24-uurs acute zorg, zowel klinisch op onze HICs, als ambulant in crisis- en (F)ACT-teams. Daarnaast hebben we specialistische afdelingen voor forensische psychiatrie, eetstoornissen, persoonlijkheidsstoornissen en ouderen, waar specialistische zorg wordt gecombineerd met wetenschappelijk onderzoek. Als dé ggz-instelling van Gelderland vind je bovendien een aantrekkelijke woonomgeving met veel ruimte en rust. Maar waar we het meest trots op zijn, is ons geweldige team van collega’s die er altijd voor elkaar zijn.

Daarom werk je bij GGNet.

Vrouwen in overleg op de gang met koffie

Investeer in je toekomst

Als arts krijg je binnen GGNet de kans om deel te nemen aan ons Traineeship psychiatrie voor basisartsen. Gedurende een jaar werk je op één of meerdere afdelingen en word je inhoudelijk bijgeschoold op thema’s binnen de psychiatrie, zoals angststoornissen, depressies, persoonlijkheidsstoornissen, psychofarmaca, spoedeisende psychiatrie en ouderenpsychiatrie. Op elke afdeling staan enthousiaste psychiaters klaar om je te begeleiden en te coachen. Zo vorm je een stevige basis in de psychiatrie die goed van pas komt in de rest van je carrière.

 

Vrouw schrijvend achter bureau

Jobalert

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Vacatures

Arts (ANIOS) ouderenpsychiatrie

Als basisarts tijdelijk op zoek naar een inspirerende werkomgeving waar op kwalitatief hoog niveau zorg geboden wordt aan mensen van ongeveer 65 jaar en ouder met complexe psychische problematiek? GGNet Ouderen Doetinchem zoekt tot september een basisarts.Ouderen Achterhoek
32-36 uur

ANIOS (High Intensive Care & IVB)

Ben jij een ANIOS/Algemeen Arts die wilt bijdragen aan de herstelgerichte zorg? Bij GGNet de Buurse in Apeldoorn kun je zorgen voor het herstel van patiënten aan de hand van de laatste ontwikkelingen in de ggz.


Gelderland
Apeldoorn- Deventerstraat
In overleg uur

Algemeen arts of AVG arts VGGNet

VGGNet zoekt vanaf augustus een nieuwe algemeen arts of AVG-arts die zich met name in zal zetten voor de somatiek.
Wil je leren en bijdragen aan hoe je om moet gaan met een breed scala aan psychiatrische problematiek? Zet jouw kennis in om onze patiënten met een licht verstandelijke beperking te helpen!Warnsveld - VGGNet
32-36 uur

Algemeen arts (ANIOS)

Ben jij basisarts en wil je ontdekken of je psychiater wilt worden? Als algemeen arts bij GGNet ga je aan de slag op verschillende afdelingen en vorm je in korte tijd een stevige basis in de psychiatrie.


Gelderland
Diverse locaties
In overleg uur

ANIOS (High Intensive Care)

De High Intensive Care (HIC), daar gebeurt het! Wil je een afwisselende baan met veel beweging en flinke uitdaging dan moet je op HIC Doetinchem komen werken. Een plek waar Teamwork op de voorgrond staat en je zo' n beetje alles meemaakt wat je kan verwachten binnen de psychiatrie.
Durf jij de uitdaging aan?


Gelderland
Acute Zorg Doetinchem
32-36 uur

AIOS GGNet

Wil jij niets liever dan psychiater worden? Als AIOS bij GGNet ga je aan de slag op verschillende afdelingen en ontwikkel je jezelf in 4,5 jaar tot psychiater.


Gelderland
Diverse locaties
In overleg uur

Arts (ANIOS) psychiatrie

“Doordat wij niet alleen door onze psychiatriebril kijken maar met een brede blik situaties aanpakken, zien patiënten vaak weer perspectief"

Weet jij  zorg en psychiatrie te combineren en daarbij samen te werken aan herstel? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze locatie in Zutphen.Acute Zorg Zutphen
32 uur

Arts (ANIOS) Crisisdienst

De Crisisdienst in Apeldoorn heeft ruimte voor een ANIOS die zich graag verder ontwikkelt en op zoek is naar een nieuwe uitdaging.Als arts binnen de acute zorg bied jij acute psychiatrische hulp in crisissituaties.


Gelderland
Acute Zorg Apeldoorn
24-32 uur

AIOS-promovendus GGNet-UMC

Heb jij als arts interesse in de psychiatrie? Draag jij  de klinische psychiatrie én de wetenschappelijke facetten van het vak een warm hart toe? Dan hebben wij een unieke uitdaging voor je!Apeldoorn- Voortgezette behandeling
uur