Direct naar:

Werken als arts

Als arts bij GGNet voer je intakegesprekken, denk je mee over de diagnostiek en behandeling, begeleid je medicatiegebruik en word je regelmatig gevraagd om je medische kennis in te zetten en de somatische en psychiatrische problematiek van elkaar te onderscheiden. Dit doe je in nauwe samenwerking met de psychiater en netwerkpartners zoals de huisarts, crisisdienst en de ambulante sector.

Dit is GGNet

 • Vooruitstrevend: voorlopers in Nederland op het gebied van herstelgerichte zorg.
 • Sociaal: we denken niet in ketens maar in netwerken.Zelfkritisch: we voeren zo’n 1.000 herdiagnoses per jaar uit.
 • Twee locaties met het predicaat TOPGGz (Scelta Apeldoorn en Amarum Zutphen).
 • Persoonlijk: indien gewenst bieden we je individuele coaching.
Vrouw in relaxstoel met koffie

Waarom werken bij GGNet?

GGNet biedt een groot en divers zorgaanbod in de basis en specialistische ggz, waardoor je op verschillende terreinen ervaring kunt opdoen en constant nieuwe uitdagingen kunt aangaan. We bieden kwalitatief goede zorg aan nieuwe patiënten op onze algemene poliklinieken. Ook bieden we 7x24-uurs acute zorg, zowel klinisch op onze HICs, als ambulant in crisis- en (F)ACT-teams. Daarnaast hebben we specialistische afdelingen voor forensische psychiatrie, eetstoornissen, persoonlijkheidsstoornissen en ouderen, waar specialistische zorg wordt gecombineerd met wetenschappelijk onderzoek. Als dé ggz-instelling van Gelderland vind je bovendien een aantrekkelijke woonomgeving met veel ruimte en rust. Maar waar we het meest trots op zijn, is ons geweldige team van collega’s die er altijd voor elkaar zijn.

Daarom werk je bij GGNet.

Vrouwen in overleg op de gang met koffie

Investeer in je toekomst

Als arts krijg je binnen GGNet de kans om deel te nemen aan ons Traineeship psychiatrie voor basisartsen. Gedurende een jaar werk je op één of meerdere afdelingen en word je inhoudelijk bijgeschoold op thema’s binnen de psychiatrie, zoals angststoornissen, depressies, persoonlijkheidsstoornissen, psychofarmaca, spoedeisende psychiatrie en ouderenpsychiatrie. Op elke afdeling staan enthousiaste psychiaters klaar om je te begeleiden en te coachen. Zo vorm je een stevige basis in de psychiatrie die goed van pas komt in de rest van je carrière.

Vrouw schrijvend achter bureau

Jobalert

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Vacatures

 • Specialist Ouderengeneeskunde expertisecentrum ouderenpsychiatrie

  Als specialist ouderengeneeskunde op zoek naar een inspirerende werkomgeving waar op kwalitatief hoog niveau zorg geboden wordt aan mensen van ongeveer 65 jaar en ouder met complexe psychische problematiek? GGNet Ouderen Groenlo zoekt een specialist ouderengeneeskunde.  Ouderen Achterhoek
  16 - 36 uur

 • GGNet Jong algemeen arts doelgroep jongvolwassenen

  Binnen GGNet Jong zijn wij op zoek naar een enthousiaste algemeen arts voor ons Jongvolwassenen team in Doetinchem.  Jeugd
  24-36 uur

 • Algemeen arts (ANIOS) Psychiatrie

  Wil jij een bijdrage leveren aan de herstelgerichte zorg? Binnen de open opname afdeling in Zutphen werken we aan verbinding en ontwikkeling vanuit de inhoud. Ook is er ruimte voor professionele ontwikkeling, collegiale samenwerking, innovatie en groei.


  Gelderland
  Zutphen- RGC
  32-36 uur

 • Algemeen arts/ ANIOS psychiatrie (Hoog intensief klinische zorg)

  Ben jij een ANIOS/Algemeen Arts die wilt bijdragen aan de herstelgerichte zorg? Bij GGNet de Buurse in Apeldoorn kun je zorgen voor het herstel van patiënten aan de hand van de laatste ontwikkelingen in de ggz.


  Gelderland
  Apeldoorn- Deventerstraat
  32-36 uur

 • ANIOS High Intensive Care en Ambulant

  Ben je op zoek naar een afwisselende baan met veel beweging en flinke uitdaging dan is onze ANIOS combinatiefunctie binnen de HIC en het Ambulante politeam van Doetinchem echt iets voor jou! Een plek waar teamwork op de voorgrond staat en je zo' n beetje alles meemaakt wat je kan verwachten binnen de psychiatrie. Durf jij de uitdaging aan?  Acute Zorg Doetinchem
  36 uur

 • ANIOS High Intensive Care

  De High Intensive Care (HIC), daar gebeurt het! Wil je een afwisselende baan met veel beweging en flinke uitdaging dan moet je op HIC Doetinchem komen werken. Een plek waar teamwork op de voorgrond staat en je zo' n beetje alles meemaakt wat je kan verwachten binnen de psychiatrie. Durf jij de uitdaging aan?


  Gelderland
  Acute Zorg Doetinchem
  24-36 uur

 • AIOS Psychiatrie

  Wil jij niets liever dan psychiater worden? Als AIOS bij GGNet ga je aan de slag op verschillende afdelingen en ontwikkel je jezelf in 4,5 jaar tot psychiater.


  Gelderland
  Diverse locaties
  In overleg uur