Direct naar:

Werken als arts

Als arts bij GGNet voer je intakegesprekken, denk je mee over de diagnostiek en behandeling, begeleid je medicatiegebruik en word je regelmatig gevraagd om je medische kennis in te zetten en de somatische en psychiatrische problematiek van elkaar te onderscheiden. Dit doe je in nauwe samenwerking met de psychiater en netwerkpartners zoals de huisarts, crisisdienst en de ambulante sector.

Dit is GGNet

 • Vooruitstrevend: voorlopers in Nederland op het gebied van herstelgerichte zorg.
 • Sociaal: we denken niet in ketens maar in netwerken.Zelfkritisch: we voeren zo’n 1.000 herdiagnoses per jaar uit. 
 • Twee locaties met het predicaat TOPGGz (Scelta Apeldoorn en Amarum Zutphen).
 • Persoonlijk: indien gewenst bieden we je individuele coaching.
Vrouw in relaxstoel met koffie

Waarom werken bij GGNet?

GGNet biedt een groot en divers zorgaanbod in de basis en specialistische ggz, waardoor je op verschillende terreinen ervaring kunt opdoen en constant nieuwe uitdagingen kunt aangaan. We bieden kwalitatief goede zorg aan nieuwe patiënten op onze algemene poliklinieken. Ook bieden we 7x24-uurs acute zorg, zowel klinisch op onze HICs, als ambulant in crisis- en (F)ACT-teams. Daarnaast hebben we specialistische afdelingen voor forensische psychiatrie, eetstoornissen, persoonlijkheidsstoornissen en ouderen, waar specialistische zorg wordt gecombineerd met wetenschappelijk onderzoek. Als dé ggz-instelling van Gelderland vind je bovendien een aantrekkelijke woonomgeving met veel ruimte en rust. Maar waar we het meest trots op zijn, is ons geweldige team van collega’s die er altijd voor elkaar zijn.

Daarom werk je bij GGNet.

Vrouwen in overleg op de gang met koffie

Investeer in je toekomst

Als arts krijg je binnen GGNet de kans om deel te nemen aan ons Traineeship psychiatrie voor basisartsen. Gedurende een jaar werk je op één of meerdere afdelingen en word je inhoudelijk bijgeschoold op thema’s binnen de psychiatrie, zoals angststoornissen, depressies, persoonlijkheidsstoornissen, psychofarmaca, spoedeisende psychiatrie en ouderenpsychiatrie. Op elke afdeling staan enthousiaste psychiaters klaar om je te begeleiden en te coachen. Zo vorm je een stevige basis in de psychiatrie die goed van pas komt in de rest van je carrière.

 

Vrouw schrijvend achter bureau

Jobalert

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Vacatures

 • AIOS gecombineerd traject GGNet-Ziekenhuis Groep Twente

  Word jij onze nieuwste AIOS die van de veelzijdigheid van een opleiding tot psychiater in zowel een GGZ-instelling als in een algemeen ziekenhuis profiteren? Solliciteer dan op de huidige functie die tot doel heeft je te laten groeien in deze beide leeromgevingen.  GGNet Opleidingen
  32-36 uur

 • Algemeen arts (ANIOS) - Expertisecentrum Depressie

  Wil jij een bijdrage leveren aan de herstelgerichte zorg? Binnen het Expertisecentrum Depressie werken we aan verbinding en ontwikkeling vanuit de inhoud. ook is er ruimte voor ruimte voor professionele ontwikkeling, collegiale samenwerking, innovatie en groei.

     Acute Zorg Zutphen
  24 - 32 uur

 • Combinatietraject Promovendus-AIOS psychiatrie

  Ben jij een basisarts met aantoonbare interesse in de psychiatrie? Draag jij de klinische psychiatrie én de wetenschappelijke facetten van het vak een warm hart toe? Dan hebben wij een unieke uitdaging voor je!  Apeldoorn- Voortgezette behandeling
  uur

 • AIOS Psychiatrie

  Wil jij niets liever dan psychiater worden? Als AIOS bij GGNet ga je aan de slag op verschillende afdelingen en ontwikkel je jezelf in 4,5 jaar tot psychiater.


  Gelderland
  Diverse locaties
  In overleg uur