Direct naar:

Werken als GZ-psycholoog

Als GZ-psycholoog bij GGNet voer je intakegesprekken, verricht je psychodiagnostiek en begeleid en behandel je patiënten om meer inzicht te verkrijgen in hun psychologische situatie en ze te helpen met het ontwikkelen van probleemoplossende vaardigheden.

Dit is GGNet

  • Vooruitstrevend: voorloper in Nederland op het gebied van herstelgerichte zorg.
  • Sociaal: we denken niet in ketens maar in netwerken.
  • Zelfkritisch: we voeren zo’n 1.000 herdiagnoses per jaar uit.
  • Twee locaties met het predicaat TOPGGz (Scelta Apeldoorn en Amarum Zutphen).

 

GZ-psycholoog aan tafel met telefoon en laptop

Waarom werken bij GGNet?

GGNet biedt een groot en divers zorgaanbod in de basis en specialistische ggz, waardoor je op verschillende terreinen ervaring kunt opdoen en constant nieuwe uitdagingen kunt aangaan. Zo hebben we specialistische afdelingen voor forensische psychiatrie, eetstoornissen, persoonlijkheidsstoornissen, jeugd en ouderen, maar ook veel ambulante teams.

Als dé ggz-instelling van Gelderland vind je bovendien een aantrekkelijke woonomgeving met veel ruimte en rust.

Maar waar we het meest trots op zijn, is ons geweldige team van collega’s die er altijd voor elkaar zijn. Daarom werk je bij GGNet.

GZ-psycholoog met telefoon

Dit kun je doen

Je verzorgt diagnostiek en behandeling van onze patiënten, draagt bij aan hun ontwikkeling en regisseert het behandeltraject.

Twee collega's in  overleg

Vacatures

GZ-psycholoog Ambulante Zorg

Ben jij die bevlogen, humorvolle en enthousiaste GZ-psycholoog? Als GZ-psycholoog bij GGNet lever je op het ambulante team Apeldoorn-Zuid een wezenlijke bijdrage aan de verbetering van de zorg voor onze patiënten.Ambulant Apeldoorn
28-36 uur

GZ-psycholoog Jeugd

Binnen het organisatieonderdeel Jeugd zijn wij voor de locatie Doetinchem zo spoedig mogelijk op zoek naar een enthousiaste ondernemende GZ-psycholoog voor de specialistische GGZ.


Gelderland
Doetinchem- Jeugd
32 uur

GZ-Psycholoog Ambulant Zutphen (Poli)

Ben jij een GZ-psycholoog en zoek je een plek waar je jezelf verder kunt ontwikkelen en waar ruimte is voor eigen ideeën en initiatief? Dan zien we jou graag ons team versterken! Samen bieden wij met het FACT team in de regio Zutphen hulp aan patiënten met een ernstige psychiatrische aandoening.Ambulant Zutphen
32 uur

GZ-psycholoog VIP-team

Als GZ-psycholoog werk je outreachend in Apeldoorn waarbij jij de nadruk legt op het herstelgericht werken en netwerkzorg. Jij biedt samen met jouw collega's zorg op maat voor onze patiënten in hun eerste of tweede psychose. Mede dankzij de deskundigheid en ervaring van het team, kunnen jouw cliënten thuis blijven wonen!Ambulant Apeldoorn
28 uur

GZ-psycholoog Intercultureel

Binnen ons team zijn wij op zoek naar een GZ-psycholoog die met ons de uitdaging aangaat om zorg te verlenen aan asielzoekers en nieuwe statushouders. Heb jij affiniteit met culturele achtergronden/zorg aan vluchtelingen? En wil jij een positieve bijdrage leveren aan een versterking van de mentale gezondheid van vluchtelingen? Kom dan ons Centrum voor Interculturele GGZ versterken!Ambulant Doetinchem
20-36 uur

GZ-Psycholoog Basis-GGZ

Werken als GZ-psycholoog in de basis GGZ is werken met een gevarieerde doelgroep. Jij bent regiebehandelaar en hebt daarnaast een eigen caseload. Jij werkt oplossingsgericht en legt de focus op positieve psychologie en e-health. Daarnaast help jij mee om de basis GGZ nóg beter op de kaart te zetten in ons verzorgingsgebied.


Gelderland
Winterswijk- RGC
16-36 uur

GZ-psycholoog Eetstoornissen ter vervanging van zwangerschapsverlof

Vanwege de zwangerschap van een van onze GZ-psychologen zijn wij op zoek naar een enthousiaste tijdelijke collega voor de periode van half december tot eind mei 2022..

Heb jij interesse een periode een kijkje te nemen bij Amarum en met ons samen te werken dan is dit je kans.

In deze baan als GZ-psycholoog werk jij in een multidisciplinair team samen in de behandeling van mensen met een eetstoornis. Net als wij, blijf jij kijken naar de mogelijkheden van de patiënt en diens omgeving. Willen doen wat werkt! Voor onze patiënten, maar ook voor jezelf. Jij hebt jouw eigen caseload en voert behandelingen uit op onze locatie in Zutphen en in het ambulante werkveld.


Gelderland
Amarum- Zutphen
24 uur

GZ-psycholoog Eetstoornissen

In deze baan als GZ-psycholoog werk jij in een multidisciplinair team om samen aan de behandeling van mensen met een eetstoornis. Net als wij, blijf jij kijken naar de mogelijkheden van de patiënt en diens omgeving. Willen doen wat werkt! Voor onze patiënten, maar ook voor jezelf. Jij hebt jouw eigen caseload en voert behandelingen uit op onze locatie in Zutphen en in het ambulante werkveld.


Gelderland
Amarum- Zutphen
24-32 uur

GZ-Psycholoog Basis-GGZ

Ben jij een enthousiaste en ondernemende GZ-psycholoog die zich in wil zetten om de basis-ggz verder op de kaart te zetten in ons verzorgingsgebied? Gaat jouw hart sneller kloppen van e-health en innovatie in basis-ggz? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Gelderland
Diverse locaties
16-36 uur

GZ-Psycholoog Basis-GGZ

Ben jij een enthousiaste en ondernemende GZ-psycholoog die graag vanuit de positieve psychologie en hulpvraag gericht werkt, dan heten wij jou graag welkom bij Bas Zutphen!


Gelderland
Bas Zutphen
24- 32 uur

Zorgprofessionals leden klachtencommissie

Wil jij bijdragen aan een zorgvuldige en deskundige afhandeling van klachten van patiënten en naasten over de zorgverlening door GGNet en Iriszorg? Ben je integer, empathisch en communicatief vaardig? Heb je ervaring met werken in de zorg in het algemeen en de geestelijke gezondheidszorg of verslavingszorg in het bijzonder? Als lid van de onafhankelijke klachtencommissie analyseer je klachten en stel je gerichte vragen om tot een objectief oordeel te komen. Wij zoeken een zorginhoudelijke professional, concreet een psycholoog of SPV, die de klachtencommissie wil komen versterken.


Gelderland
Warnsveld- Hoofdgebouw
4-6 uur