Gepubliceerd:

Jochanan Huijser, zorginhoudelijk bestuurder: “Christine past met haar profiel gericht op onderwijs en haar kijk op opleiding en ontwikkeling heel goed bij de koers van GGNet. We zetten vanuit onze strategie sterk in op een regionale aanpak, waarbij stevige leernetwerken van groot belang zijn. Samen met onze consortiumpartners - het Rijnstate ziekenhuis Arnhem, Pro Persona en UMC Radboud Nijmegen is onze hoofdopleider verantwoordelijk voor een goede psychiatrie opleiding in onze regio.”

“Daarnaast zijn bij ons ‘diversiteit’ en ‘talentontwikkeling’ speerpunten in professionele ontwikkeling, wat betekent dat we vooral faciliterend willen zijn in het ontwikkelen van talent, en daarbij het afwijken van de gebaande paden niet schuwen om ruimte te geven aan een divers palet aan kennis en kunde. Ik wens Christine daarbij veel succes!”

Christine over haar nieuwe functie: “Ik zet met plezier mijn talenten in om het beste uit AIOS (arts in opleiding tot specialist) te halen, zodat zij goede psychiaters worden die de juiste zorg bieden aan patiënten. Ik wil hen daarin zo veel mogelijk persoonlijk begeleiden. Ook vind ik het belangrijk om de opleiding met andere psychiaters (opleidingsgroep/supervisoren) vorm te geven in een organisatie waarbinnen de opleiding gedragen wordt. Daarbij wil ik de supervisoren vanuit hun expertise betrekken bij het onderwijs aan de AIOS. Buiten GGNet heb ik een uitgebreid netwerk aan collega’s en contacten opgebouwd en wil ik het boegbeeld zijn voor de opleiding bij GGNet. Ik heb er enorm zin in om deze uitdaging samen aan te gaan!”