Werken in de GGZ, (n)iets voor jou?

Tijdens deze open avond maak je op een laagdrempelige manier kennis met:

 • IVB De Buurse (Intensieve Vervolgbehandeling): specialistische behandeling en begeleiding voor kwetsbare mensen met ernstige psychiatrische aandoeningen.
 • De HIC (High & Intensive Care)
 • De aanstaande verhuizing naar nieuwbouw op ons terrein in Warnsveld.

Je leert de werkomgeving kennen, proeft de sfeer en gaat in gesprek met onze zorgprofessionals. Ook krijg je de kans om vragen te stellen aan onze recruiters. Klikt het, dan plannen we gelijk een vervolggesprek met je in! Geen gedoe met motivatiebrieven dus.

Het programma

 • 18:30   Inloop
 • 19:00   Welkom
 • 19:05   Presentatie werkwijze Hoog Intensief klinische zorg.
 • 19:30   Rondleiding
 • 20:15   Ga in gesprek met de collega’s over het werken op de afdeling.

Voor wie

 • Deze avond wordt speciaal georganiseerd voor verpleegkundigen die geïnteresseerd zijn in werken in de boeiende wereld van de (acute) psychiatrie.
 • Geschikte vooropleidingen: Verpleegkundige MBO, Verpleegkundige HBO.
 • Ben je nog niet afgestudeerd, maar zit je in het laatste jaar van je studie? Kom dan ook vooral!

Twijfel je of deze avond geschikt voor jou is, neem dan contact met ons op via werkenbij@ggnet.nl.

Belangrijke info op een rij:

 • Wat: Open Banenavond GGNet Apeldoorn
 • Wanneer: woensdag 24 april. Inloop vanaf 18.30 uur. Met presentaties en rondleiding van 19:00 tot 21:00 uur.
 • Waar: GGNet terrein Apeldoorn, Deventerstraat 459 in Apeldoorn
 • Contact: werkenbij@ggnet.nl

Meld je aan via de link of de QR-code.

Link: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=gYSYDVrQK0qf26d_bzZXJTO2jN3k2uFNvab4e9G_mLNUQU5YVzJTSkVXVVhIUEpNR1k2WjVWTVlKTy4u&origin=QRCode

We gaan je meer vertellen over:

IVB Buurse

Bij IVB De Buurse bieden we specialistische behandeling en begeleiding voor kwetsbare mensen met ernstige psychiatrische aandoeningen (EPA). Op De Buurse bieden we zowel HIC als IVB.

High & Intensive Care (HIC)
De HIC is een gesloten afdeling waar herstelgerichte zorg wordt geboden aan patiënten in een acute psychiatrische crisissituatie. Het doel is mensen in een psychiatrische crisis zo snel mogelijk te stabiliseren. Een opname op de HIC kan vrijwillig of gedwongen zijn.

De HIC is een dynamische en uitdagende werkomgeving waar geen dag hetzelfde is. Je moet snel kunnen schakelen, een open houding hebben en daadkrachtig zijn.

Intensieve vervolgbehandeling (IVB)
High Care
De High Care is een opnameafdeling voor patiënten met een ernstig psychiatrische aandoening. Vaak is er sprake van gevaarcriteria. De wens van de patiënt is zoveel mogelijk het uitgangspunt van het behandel- en begeleidingsplan dat zoveel mogelijk gericht is op mogelijkheden in plaats van beperkingen. Men krijgt hier individuele behandeling en programma’s aangeboden om dit te ondersteunen. Vanuit de ART monitor werken wij samen met de patiënt naar actief herstel. De directe omgeving en naasten kunnen een belangrijke schakel zijn en waardevol voor het herstelproces van de patiënt.

Medium care
De Medium Care is de volgende schakel in het herstelproces van de ernstig psychiatrische patiënt. Hier ligt de focus meer op het aanleren van vaardigheden en groepsgerichte activiteiten en wordt toegewerkt naar zelfstandig, begeleid of beschermd wonen. Deze afdeling continueert de weg die is ingeslagen op de High Care voor het afwenden van de crisis. Ook op de Medium Care wordt gewerkt volgens de ART Monitor.

Over GGNet

GGNet is de toonaangevende ggz-dienstverlener in Gelderland. Wij geloven in een sterkere focus op herstel. Door echt contact te maken en de verbinding tussen een patiënt en zijn omgeving te herstellen, is er nog een wereld te winnen. Dat vraagt om medewerkers met een open blik, die vanuit hun intrinsieke motivatie willen pionieren.

Bekijk onze vacatures!

Benieuwd naar alle vacatures bij GGNet? Bekijk ze hier!

Benieuwd naar een van onze opleidingen tot verpleegkundige klik dan hier!