Direct naar:

Werken als stafmedewerker

Binnen GGNet worden onze specialisten op het gebied van geestelijke gezondheid ondersteund vanuit twee afdelingen: de afdeling Bedrijfsvoering en de afdeling Markt, Mens & Organisatie. De 200 professionals die hier werken dragen elk op hun eigen vakgebied bij aan het realiseren van kwalitatief hoogwaardige en betaalbare zorg. Van finance tot communicatie, van HR tot accountmanagement, van opleiding & ontwikkeling tot (zorg)inkoop en van facilitaire diensten tot ICT.

Waarom werken bij GGNet?

Bij GGNet werk je nauw samen met onze zorgteams en zorgmanagers. Vanuit je eigen rol en met jouw specifieke kennis en ervaring draag je bij aan het realiseren van onze visie: herstel voor iedereen. Als dé ggz-instelling van Gelderland vind je bovendien een aantrekkelijke woonomgeving met veel ruimte en rust. Maar waar we het meest trots op zijn, is ons geweldige team van collega’s die er altijd voor elkaar zijn.

Daarom werk je bij GGNet.

Vrouw achter laptop

Past GGNet bij jou?

Om in een ondersteunende functie bij GGNet te werken is ervaring met of kennis van de (geestelijke) gezondheidszorg handig, maar niet noodzakelijk. Wat je vooral nodig hebt is een verbindende wijze van communiceren, goed kunnen organiseren en plannen, zelfstandig kunnen werken, een flexibele instelling, initiatief durven nemen en interesse in de ontwikkelingen in de ggz. Het is belangrijk dat je vanuit je eigen vakgebied onderzoekt wat nodig is en hoe je zorgcollega’s het beste kunt ondersteunen en adviseren. Daarbij verandert de zorgsector continu; vakbekwaamheid en wendbaarheid zijn daarom belangrijke competenties.

Vrouw achter balie

Jobalert

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Vacatures

Communicatiemanager

Ben je  een communicatiemanager in hart en nieren? Een energieke collega met een frisse kijk op  het vertalen van strategische onderwerpen in een goede communicatieve aanpak? Ben jij iemand die als eerste weet wat er speelt? En die een gewilde sparring partner wil zijn van Bestuur & Directie? Heb jij lef om dingen echt anders te doen? En zie jij het zitten om de communicatie naar een hoger niveau te brengen voor GGNet?

Dan zoeken we jou!Bedrijfsvoering
32-36 uur

Senior Inkoper

GGNet zoekt voor de afdeling inkoop een senior inkoper. Inkoop
24 uur uur

Directeur Mens en Organisatie

Ben jij die stevige en analytische HR Directeur die impact heeft op de waarde die HR toevoegt en weet door te pakken op het brede spectrum van HR onderwerpen? Word jij blij van verbeteren, verbinden en ontwikkelen, dan zoekt GGNet jou! We zoeken een Directeur M&O die aantoonbaar zijn/haar sporen heeft verdiend op het gebied van HR-strategie, innovatie en het dagelijkse HR werk goed kent.


Gelderland
Warnsveld- Ruimzicht
32 uur

Programma specialist

Hoe zorgen we dat de dagelijkse zorg aan onze patienten voldoet aan de kwaliteits- en veiligheidseisen die wijzelf én anderen aan ons stellen?
‘Een wereld te winnen’ is de missie van GGNet. Als organisatie streven we naar het bieden van hoogwaardig kwalitatieve en herstelondersteunende zorg. Hierin willen we continu verbeteren. GGNet heeft de afgelopen tijd flinke stappen gemaakt in het implementeren van een goede PDCA / beleidscyclus in alle onderdelen en op alle niveaus van de organisatie. Ben jij iemand die ons kan helpen om hierin de volgende stap te maken, dan zijn wij naar jou op zoek!Markt Mens & Organisatie
24-36u uur