Direct naar:

Werken als stafmedewerker

Binnen GGNet worden onze specialisten op het gebied van geestelijke gezondheid ondersteund vanuit twee afdelingen: de afdeling Bedrijfsvoering en de afdeling Markt, Mens & Organisatie. De 200 professionals die hier werken dragen elk op hun eigen vakgebied bij aan het realiseren van kwalitatief hoogwaardige en betaalbare zorg. Van finance tot communicatie, van HR tot accountmanagement, van opleiding & ontwikkeling tot (zorg)inkoop en van facilitaire diensten tot ICT.

Waarom werken bij GGNet?

Bij GGNet werk je nauw samen met onze zorgteams en zorgmanagers. Vanuit je eigen rol en met jouw specifieke kennis en ervaring draag je bij aan het realiseren van onze visie: herstel voor iedereen. Als dé ggz-instelling van Gelderland vind je bovendien een aantrekkelijke woonomgeving met veel ruimte en rust. Maar waar we het meest trots op zijn, is ons geweldige team van collega’s die er altijd voor elkaar zijn.

Daarom werk je bij GGNet.

Vrouw achter laptop

Past GGNet bij jou?

Om in een ondersteunende functie bij GGNet te werken is ervaring met of kennis van de (geestelijke) gezondheidszorg handig, maar niet noodzakelijk. Wat je vooral nodig hebt is een verbindende wijze van communiceren, goed kunnen organiseren en plannen, zelfstandig kunnen werken, een flexibele instelling, initiatief durven nemen en interesse in de ontwikkelingen in de ggz. Het is belangrijk dat je vanuit je eigen vakgebied onderzoekt wat nodig is en hoe je zorgcollega’s het beste kunt ondersteunen en adviseren. Daarbij verandert de zorgsector continu; vakbekwaamheid en wendbaarheid zijn daarom belangrijke competenties.

Vrouw achter balie

Jobalert

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Vacatures

Manager Ambulante Zorg

Ben jij een leider en in staat om beleid te vertalen naar het werkveld? GGNet is op zoek naar een manager ambulant in de regio Winterswijk.Ambulant Oude IJssel & Winterswijk
32-36 uur

Manager Zorg

Ben jij een leider en in staat om beleid te vertalen naar het werkveld? Ga jij als manager met ons de uitdaging binnen de GGZ en de ambulante zorg aan?

GGNet is op zoek naar een manager ambulant in de regio Winterswijk. Het team kan niet wachten om je te ontmoeten!Ambulant Oude IJssel & Winterswijk
32-36 uur

Contractmanager

Met deze sleutelrol binnen de zorgcontractering geef je vanuit je rol gevraagd en ongevraagd advies aan/ met interne stakeholders en escaleer je indien nodig richting Bestuur en Directie wanneer risico’s niet voldoende gemitigeerd worden.


Gelderland
Markt
32-36 uur

Teamleider Hoog Intensieve Klinische Zorg

In de functie van teamleider binnen de hoog intensieve klinische zorg ben jij op je best in onverwachte en hectische situaties. Hierin neem je graag initiatief en draag je bij aan de verbetering van onze zorg.

 

 Acute Zorg Apeldoorn
32-36 uur