Direct naar:

Werken als stafmedewerker

Binnen GGNet worden onze specialisten op het gebied van geestelijke gezondheid ondersteund vanuit twee afdelingen: de afdeling Bedrijfsvoering en de afdeling Markt, Mens & Organisatie. De 200 professionals die hier werken dragen elk op hun eigen vakgebied bij aan het realiseren van kwalitatief hoogwaardige en betaalbare zorg. Van finance tot communicatie, van HR tot accountmanagement, van opleiding & ontwikkeling tot (zorg)inkoop en van facilitaire diensten tot ICT.

Waarom werken bij GGNet?

Bij GGNet werk je nauw samen met onze zorgteams en zorgmanagers. Vanuit je eigen rol en met jouw specifieke kennis en ervaring draag je bij aan het realiseren van onze visie: herstel voor iedereen. Als dé ggz-instelling van Gelderland vind je bovendien een aantrekkelijke woonomgeving met veel ruimte en rust. Maar waar we het meest trots op zijn, is ons geweldige team van collega’s die er altijd voor elkaar zijn.

Daarom werk je bij GGNet.

Vrouw achter laptop

Past GGNet bij jou?

Om in een ondersteunende functie bij GGNet te werken is ervaring met of kennis van de (geestelijke) gezondheidszorg handig, maar niet noodzakelijk. Wat je vooral nodig hebt is een verbindende wijze van communiceren, goed kunnen organiseren en plannen, zelfstandig kunnen werken, een flexibele instelling, initiatief durven nemen en interesse in de ontwikkelingen in de ggz. Het is belangrijk dat je vanuit je eigen vakgebied onderzoekt wat nodig is en hoe je zorgcollega’s het beste kunt ondersteunen en adviseren. Daarbij verandert de zorgsector continu; vakbekwaamheid en wendbaarheid zijn daarom belangrijke competenties.

Vrouw achter balie

Jobalert

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Vacatures

 • IT-architect

  Zet jij je IT-kennis is om bij te dragen aan de geestelijke gezondheidszorg in de Achterhoek? De uitdaging op IT-gebied waar wij als instelling voor staan is innoveren, inzicht krijgen in de IT-vraagstukken én zorgen dat wij het maximale uit IT halen, vooral op het gebied van digitalisering van de zorg. Om deze klus te klaren is er ruimte voor jouw inbreng!  Informatiemanagement
  32-36 uur

 • Opleidingsadviseur - Leren & Ontwikkelen

  Goede zorg begint met bij goed ontwikkelde professionals. Team Leren & Ontwikkelen zet zich in voor de ontwikkeling van teams en professionals. Zo dragen wij bij aan goede zorg en de ontwikkeling van GGNet.


  Gelderland
  Ontwikkeling & Mobiliteit- Team opleidingen
  32 uur

 • Coördinator Veiligheid

  Wij zoeken een vakbekwame en gedreven veiligheidsprofessional, die in nauwe samenwerking met collega-professionals een bijdrage gaat leveren aan het veilig maken en houden van de werk- en leefomgeving binnen GGNet. Een expert die wendbaar is en het prettig vindt om te werken in een dynamische omgeving met complexe veiligheidsvraagstukken en dit doet volgens een integrale benadering.  Bedrijfsvoering
  36 uur

 • Contractmanager

  Met deze sleutelrol binnen de zorgcontractering geef je vanuit je rol gevraagd en ongevraagd advies aan/ met interne stakeholders en escaleer je indien nodig richting Bestuur en Directie wanneer risico’s niet voldoende gemitigeerd worden.


  Gelderland
  Markt
  32-36 uur