De Meent

De Meent biedt plaats aan 96 volwassenen met langdurige psychiatrische of psychosociale problemen. Deze mensen hebben intensieve begeleiding en de bescherming van een ziekenhuisterrein nodig. De Meent biedt 24-uurs zorg bestaande uit behandeling, verpleging en woonbegeleiding op het terrein van GGNet in Warnsveld. Op de afdeling verblijven patiënten in groepswoningen, semi-appartementen of appartementen.

GG Net Arbeidsmarktcampagne2022 260922 318

De Leerafdeling

Een van de teams binnen De Meent is de Leerafdeling. Op deze afdeling werken 12 studenten samen met een voltallig team. Er werken zowel MBO Verpleegkunde als HBO Social Work studenten. Er wordt gewerkt vanuit de principes van ‘Rehabilitatie en Herstel'. Naast de behandeling van patiënten is opleiden erg belangrijk op deze leerafdeling.

GG Net Arbeidsmarktcampagne2022 260922 236

Stage lopen

Aan het begeleidingsproces van iedere stagiair wordt veel aandacht besteed. Je gaat van geleid leren naar begeleid leren tot zelfstandig leren. Concreet betekent dit dat je bij aanvang van je stage wordt aangestuurd, zodat je de patiënten en de afdeling goed leert kennen. Als je je weg een beetje kunt vinden, ga je verantwoordelijkheden dragen die je zelf aankunt. In de laatste fase ga je, vaak samen met medestudenten, oplossingen vinden voor werkproblemen. Tijdens je hele leerproces gaat er veel aandacht uit naar reflecteren en je persoonlijke ontwikkeling als beginnend beroepsbeoefenaar. Voor iedere stagiair zijn er vaste begeleidingsmomenten gepland waarbij je begeleiders ook aanwezig zijn.

Bekijk hier de welkomstmap

GG Net Arbeidsmarktcampagne2022 260922 002

Stagiaires in beeld

Deze video is gemaakt voor en door stagiaires om een beter beeld te geven van de leerafdeling. Wij als stagiaires hebben een les gekregen over Gastvrijheid, hierbij hebben we stilgestaan bij het welkom heten. We hebben het initiatief genomen om een video te maken waarbij je een beter beeld krijgt van de leerafdeling en de werkzaamheden op een dag.

Dus lijkt het jou leuk om stage te komen lopen bij de leerafdeling, bekijk de video en neem vooral contact op!

We hopen je binnenkort te zien.

Wij bieden

  • een stageperiode van minimaal 30 weken
  • een 36-urige stagevergoeding per week
  • theoretisch onderwijs in de praktijk
  • schoolvakanties mag je naar eigen inzicht opnemen
GG Net Arbeidsmarktcampagne2022 260922 078

Nieuwsgierig?

Mail of bel Nancy Venhorst, opleider bij GGNet:
n.venhorst@ggnet.nl of 06 - 31 97 30 63

Opleider Nancy Venhorst