Karify

Bent u in behandeling op één van de poliklinieken, Jeugd, BAS basis ggz? Dan is de kans groot dat u al in Karify werkt. Een persoonlijke online omgeving waarin u oefeningen en modules terugvindt. Waar u veilig berichten kunt sturen of kunt videobellen met uw behandelaar. U kunt via de computer, of met de app op uw tablet of telefoon in Karify werken.

Hebt u nog geen account? Vraag aan uw behandelaar om deze voor u aan te laten maken. Karify is voor iedereen die bij ons in behandeling is, beschikbaar.

GG Net Arbeidsmarktcampagne2019 Nina Brontons 068

Mijn dossier

Wanneer u patiënt bent van GGNet (ook minderjarigen en hun naasten) ziet u uw afspraken, brieven en documenten in Karify, de online omgeving waar ook oefeningen in te vinden zijn en waar u contact heeft met uw behandelaar.

Meer over Mijndossier

GG Net Arbeidsmarktcampagne2019 Mirthe Kok 021

Apps

Er zijn ontzettend veel apps die zich richten op de gezondheid van mensen. Je kunt bij apps naar verschillende dingen kijken; wat moet ik invullen qua privacy, zijn er kosten, wat is de taal van de app. We geven je een paar voorbeelden van apps waar we dit al hebben uitgezocht.

Bekijk handige apps

GG Net Arbeidsmarktcampagne2019 Litania Nahr 061

Virtual Reality Therapie

Virtual Reality (VR) is een manier om in een digitale wereld te stappen en zo te werken aan onderdelen van uw behandeling. U kunt bijvoorbeeld in VR met situaties oefenen die ook in de echte wereld bestaan. Ook onderzoeken we of VR bij de behandeling van trauma's helpt, en of het helpt om te ontspannen voor, tijdens of na een behandelsessie. Op verschillende locaties van GGNet maken we gebruik van VR-sets. Vraag uw behandelaar naar de mogelijkheden.


Bekijk video

GG Net Arbeidsmarktcampagne Sanne Wassink 005

Probeerservice

Heb je meer structuur in je dag nodig, of moeite met slapen? Zorgtechnologie kan je helpen! We hebben 14 verschillende producten die je kunnen helpen bij slapen, ontspannen, structuur vasthouden of voor contact. Als je in behandeling bent bij GGNet, probeer je al onze producten 1 maand lang gratis via de Probeerservice. Vraag je begeleider of behandelaar naar de mogelijkheden van de Probeerservice, of mail naar probeerservice@ggnet.nl.

Bekijk het productoverzicht en de instructievideo’s

Kalenderklok

Contact

Ben je leverancier van innovatieve producten in de zorg? Of start up? En lever je daarmee een bijdrage aan grotere patiënttevredenheid bijvoorbeeld? Neem dan contact op met het innovatieteam voor een kennismaking: 088 933 4419 of 088 933 4542.

GG Net Arbeidsmarktcampagne2019 Yvonne Dros 052