Werken met jongeren

GGNet Jeugd richt zich op psychiatrie voor kind, jeugd en jongvolwassenen tussen de 0 en 23 jaar. Zij kunnen verschillende problemen hebben: ADHD, angsten, gepest worden, problemen thuis, autisme, depressie en gedragsproblemen. Wij bieden alles wat nodig is om patiënten bij wie de ontwikkeling stagneert, te behandelen en te begeleiden. Soms door middel van gesprekken of training, maar soms is er ook meer nodig.

Wat we doen

Ons team bestaat uit zo’n 120 gepassioneerde medewerkers, waarvan zes kinder- en jeugdpsychiaters en twee volwassenenpsychiaters. Wij vinden investeren in de veerkracht van jongeren en jeugd een belangrijke en serieuze zaak. Als behandelaar binnen een behandelteam bij GGNet Jeugd lever je een aandeel in de diagnostiek, indicatiestelling en behandeling van onze patiënten en ben je verantwoordelijk voor de medisch psychiatrische zorg.

Bij GGNet Jeugd zijn jouw competenties en wensen als medewerker belangrijke uitgangspunten. Zo kun je werken aan individuele, gezins- en groepstherapie, beleidsontwikkeling, onderzoek in samenwerking met andere afdelingen of onderwijs- of opleidingsgerelateerde taken vervullen zoals het geven van supervisie en werkbegeleiding aan een AIOS. Ook bieden we ruime mogelijkheden op het gebied van de consultatieve psychiatrie, waarbij je samenwerkt met de kinderartsen en jeugdzorginstellingen binnen de regio.

Vrouw speelt bordspel met jongere

Waar we zitten

GGNet Jeugd bestaat uit één klinische voorziening voor de doelgroep van 14 tot 23 jaar (23 bedden) en vijf ambulante multidisciplinaire teams in Apeldoorn, Zutphen, Doetinchem, Winterswijk en Zevenaar.

Vrouw bellend bij ingang

Vacatures

Systeemtherapeut

Binnen de Divisie Specialismen, het organisatieonderdeel Jeugd en Jongvolwassenen, zijn wij op zoek naar een enthousiaste, ondernemende systeemtherapeut voor het Jeugd FACT Achterhoek & de Liemers.


Gelderland
Ambulant Doetinchem
28-36 uur

Psychiater Jeugd

Ben jij de psychiater die het leuk vindt om met jongvolwassenen te werken? Het ambulante team in Apeldoorn is op zoek naar een gedreven psychiater voor minimaal 16 uur per week.


Gelderland
Apeldoorn- Jeugd Ambulant
16-24 uur

Sociaal psychiatrisch vpk Jongvolwassenen

Neem jij graag initiatief en wil je bijdragen aan de verbetering van de zorg voor onze psychiatrische patiënten.  Bij GGNet Jongvolwassen in Apeldoorn zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde psychiatrisch verpleegkundige.


Gelderland
Apeldoorn- Jeugd Ambulant
18-32 uur

GZ-psycholoog Specialistische-/Basis GGZ Jeugd

Binnen de Divisie Specialismen organisatieonderdeel Jeugd/Jongvolwassenen zijn wij voor de locaties Doetinchem/Zevenaar op zoek naar een enthousiaste ondernemende GZ-psycholoog met ontwikkelambities voor de specialistische GGZ en basis-ggz jeugd.Diverse locaties
32-36 uur

Ervaringsdeskundige/Herstelcoach

Dagbehandeling Jeugd & Jongeren en de KID (Kortdurende Individuele Deeltijd) Jeugd & Jongeren zoeken samen één Ervaringsdeskundige.


Gelderland
Doetinchem- Jeugd
20-24 uur