Direct naar:

Werken met mensen met een verstandelijke beperking

VGGNet is er speciaal voor mensen met een licht verstandelijke beperking en psychiatrische problemen. Onze ambitie is het terugdringen van chroniciteit en onnodige afhankelijkheid van zorg.

Wat we doen

Onze patiënten hebben vaak al veel psychiatrische behandelingen achter de rug, zonder voldoende resultaat. Omdat wij tijdens de behandeling nadrukkelijk rekening houden met de verstandelijke beperking en het sociaal-emotioneel ontwikkelingsniveau van de patiënt, durven we af te wijken van de gebaande paden. Op een creatieve manieren proberen we de problemen samen met de patiënt en zijn of haar omgeving aan te pakken. In kleine, begrijpelijke stappen die veel betekenen voor onze patiënten. Zo dragen we elke dag bij aan verbetering van hun leven. 

Ons team vindt inspiratie in de positieve psychiatrie en de daarbij horende gelijkwaardige behandelrelatie. Zo leer je bij VGGNet de patiënten te waarderen om wie ze zijn en hun leven opnieuw in te richten.

Vrouw bellend bij de ingang

Waar we zitten

Onze behandelingen vinden plaats in de poliklinieken in Apeldoorn en Doetinchem, de deeltijdbehandeling in Doetinchem en de kliniek in Warnsveld.

Man schrijvend aan tafel

Vacatures

 • Verpleegkundig specialist VGGNet

  De kliniek van VGGNet heeft ruimte voor een enthousiaste verpleegkundig specialist!
  We zoeken een nieuwe collega die gedreven, gedegen en met ‘open mind’ kan bijdragen aan de doorontwikkeling van de klinische behandeling van psychiatrische patiënten met een licht verstandelijke beperking.


  Gelderland
  VGGNet- Warnsveld
  24-36 uur

 • Algemeen arts of AVG arts VGGNet

  De kliniek van VGGNet zoekt per half februari 2022 een nieuwe algemeen arts of AVG. Een AIOS die bij VGGNet een keuzestage wil komen doen is ook van harte welkom.
  Wil je leren en bijdragen aan hoe je om moet gaan met een breed scala aan psychiatrische problematiek bij mensen die ook bekend zijn met een lichtverstandelijke beperking?
  Je bent van harte welkom in ons team waar we sterk multidisciplinair werken en waar er altijd een psychiater in de buurt is om op terug te kunnen vallen.  Warnsveld - VGGNet
  24-36 uur

 • GZ-psycholoog VGGNet

  Ben jij een GZ-psycholoog en wil je grensverleggend behandelen?
  Als psycholoog bij VGGNet kan dat, omdat onze focus ligt op gedegen (psycho)diagnostiek in combinatie met het geven van behandeling. Wij zoeken een GZ-psycholoog. Uren in overleg.  Behandeling & Verblijf
  24-36 uur

 • Psychiatrisch verpleegkundige expertise LVB VGGNet

  De kliniek van VGGNet heeft ruimte voor een nieuwe enthousiaste verpleegkundige!
  We zoeken een nieuwe collega die gedreven, gedegen en met ‘open mind’ kan bijdragen aan de doorontwikkeling van de klinische behandeling van psychiatrische patiënten met een licht verstandelijke beperking.  Behandeling & Verblijf
  24-32 uur

 • Orthopedagoog generalist VGGNet

  Werken met een ontwapenende doelgroep in een multidisciplinair team? VGGNet zoekt een inspirerende Orthopedagoog Generalist!  Behandeling & Verblijf
  24-32 uur

 • Klinisch psycholoog kliniek VGGNet

  Ben jij de klinisch psycholoog die zich wil inzetten voor de ontwikkeling van een Topklinische eenheid  voor psychiatrische patiënten met een licht verstandelijke beperking in Warnsveld (Zutphen)? Dan hebben wij voor jou een aantrekkelijke functie.  Behandeling & Verblijf
  24-36 uur

 • Psychiater bij VGGNet (loondienst/interim)

  Ben jij een bevlogen en enthousiaste psychiater? Bij het Expertisecentrum VGGNet bied je diagnostiek en behandeling aan volwassenen met psychiatrische stoornissen én een licht verstandelijke beperking.


  Gelderland
  VGGNet- Warnsveld
  8-32 uur