Stap één: Jouw sollicitatie

Je hebt een vacature gevonden waar je op wilt solliciteren, wat leuk! Solliciteren kan via het sollicitatieformulier onderaan de vacaturepagina. Na het verzenden van je sollicitatie ontvang je een ontvangstbevestiging per mail. Mocht je deze niet hebben ontvangen neem dan contact op met team Recruitment via
werkenbij@ggnet.nl.

GG Net Arbeidsmarktcampagne2019 Silvia Pol 044

Stap twee: Beoordeling sollicitatie

Jouw sollicitatie wordt beoordeeld en op basis daarvan krijg je een reactie. Mocht je naar aanleiding hiervan nog vragen hebben, neem dan contact op met werkenbij@ggnet.nl

GG Net Arbeidsmarktcampagne2019 Paul 024

Stap drie: Het sollicitatiegesprek

Wat fijn dat we elkaar mogen ontmoeten! We nodigen je telefonisch uit voor een gesprek en bevestigen dit nogmaals per mail.

In de uitnodiging staat altijd wanneer, waar en met wie je het gesprek hebt. Mocht je onverhoopt niet kunnen op de voorgestelde datum en/of tijd, dan mag je bellen met Recruitment op 088-9332021.

Na jouw gesprek ontvang je een telefonische terugkoppeling van degene met wie je het gesprek hebt gehad. In sommige gevallen volgt er een tweede gesprek, met bijvoorbeeld eventuele toekomstige collega’s.

GG Net Arbeidsmarktcampagne2019 Oktay Carvuslar 014

Stap vier: Het arbeidsvoorwaardengesprek

Als we na het gesprek of gesprekken wederzijds enthousiast zijn, volgt een arbeidsvoorwaardengesprek. Dit gesprek is met de leidinggevende en een HR-medewerker of HR-adviseur. Wil je nu alvast meer weten over onze arbeidsvoorwaarden, neem dan hier een kijkje. Het navragen van referenties kan deel uit maken van de sollicitatieprocedure. Welkom bij GGNet!

GG Net Arbeidsmarktcampagne2019 Mirthe Kok 021