Werken als psychiater

Als psychiater bij GGNet draag je bij aan meer symptomatisch, persoonlijk en maatschappelijk herstel van patiënten met een ernstige psychiatrische aandoening. Je maakt deel uit van onze medische staf, hebt een adviserende rol naar onze Raad van Bestuur en wordt gefaciliteerd in het doen van onderzoek naar (nieuwe) behandelmethoden.

Dit is GGNet

  • Vooruitstrevend: voorloper in Nederland op het gebied van herstelgerichte zorg.
  • Sociaal: we denken niet in ketens maar in netwerken.
  • Zelfkritisch: we voeren zo’n 1.000 herdiagnoses per jaar uit. 
  • Twee locaties met het predicaat TOPGGz (Scelta Apeldoorn en Amarum Zutphen).
  • Persoonlijk: indien gewenst bieden we je individuele coaching.
Twee mannen in gesprek op de gang

Waarom werken bij GGNet?

GGNet biedt een groot en divers zorgaanbod in de basis en specialistische ggz, waardoor je op verschillende terreinen ervaring kunt opdoen en constant nieuwe uitdagingen kunt aangaan. Zo hebben we specialistische afdelingen voor forensische psychiatrie, eetstoornissen, persoonlijkheidsstoornissen, jeugd en ouderen, maar ook veel ambulante teams.
Als dé ggz-instelling van Gelderland vind je bovendien een aantrekkelijke woonomgeving met veel ruimte en rust.
Maar waar we het meest trots op zijn, is ons geweldige team van collega’s die er altijd voor elkaar zijn. 

Daarom werk je bij GGNet.


 

Interesse?

Wil je vrijblijvend praten over de inhoud van jouw werk en onze organisatie? Neem dan contact op met Jochanan Huijser, zorginhoudelijk bestuurder, via 088-933 3000.

Twee vrouwen lopend in gesprek

Jobalert

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Vacatures

Psychiater

Forensisch Psychiatrische Afdeling (FPA) De Boog is op zoek naar een Psychiater.


Gelderland
Warnsveld- De Boog
16-36 uur

Psychiater Scelta

Voor onze expertisecentrum voor persoonlijkheidsproblematiek Scelta zijn we voor de locatie Den Haag op zoek naar een psychiater. 


Heel Nederland
Scelta- Den Haag
16/24 uur

Psychiater Jeugd

Neem jij graag initiatief en wil je bijdragen aan de verbetering van de zorg voor onze psychiatrische patiënten.  Bij GGNet Jongvolwassen in Apeldoorn zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde psychiatrisch verpleegkundige.


Gelderland
Apeldoorn- Jeugd Ambulant
24-36 uur

Psychiater FACT Winterswijk

Wegens pensionering van één van onze psychiaters, zijn wij op zoek naar een nieuwe psychiater voor het FACT-team Winterswijk. Ben jij de professional met een stem die meebouwt aan een team met een uitdagende opdracht? Ben jij iemand die de energie voelt om te vernieuwen zonder weg te gooien wat van waarde is? Ben jij de verbindende factor tussen patiënten, teams en management? Je werkt binnen ambulant Winterswijk-Oude IJssel samen met 4 psychiaters.


Gelderland
Ambulant Oude IJssel & Winterswijk
32-36 uur

Psychiater FACT Oude IJssel

Wegens pensionering van één van onze psychiaters, zijn wij op zoek naar een nieuwe Psychiater voor het FACT-team Oude IJssel. Ben jij de professional met een stem die meebouwt aan een team met een uitdagende opdracht? Ben jij iemand die de energie voelt om te vernieuwen zonder weg te gooien wat van waarde is? Ben jij de verbindende factor tussen patiënten, teams en management? Je werkt binnen ambulant Winterswijk-Oude IJssel samen met 4 psychiaters.Ambulant Oude IJssel & Winterswijk
32 uur

Psychiater FACT

GGNet is binnen ambulant Zevenaar op zoek naar een enthousiaste Psychiater.


Gelderland
Zevenaar- RGC
24-32 uur

Psychiater + beleidsprofessional

Ben jij een bevlogen en enthousiaste psychiater? En adviseer je graag over de toekomst van de GGZ en het beleid van je team of unit? VGGNet zoekt een beleidspsychiater!


Gelderland
VGGNet- Warnsveld
32-36 uur

Psychiater

GGNet is binnen de zorgeenheid Scelta Apeldoorn, klinisch programma 1  en het KBTA (diagnostiek programma)op zoek naar een enthousiaste Psychiater.


Gelderland
Scelta- Apeldoorn (De Venne)
24-28 uur uur

Psychiater Acute Zorg

GGNet Acute Zorg en tevens programma voor stemmingsstoornissen is voor de locatie Zutphen per direct op zoek naar een enthousiaste Psychiater.


Gelderland
Zutphen- RGC
In overleg uur

Psychiater voor de High en Intensive Care (HIC)

Ben jij een psychiater en op zoek naar een uitdagende werkplek? Bij de High en Intensive Care (HIC) van GGNet werk je in een multidisciplinair team en ben je eindverantwoordelijk voor het medisch-psychiatrische behandelbeleid van individuele patiënten.


Gelderland
Diverse locaties
36 uur

Psychiater bij VGGNet

Ben jij een bevlogen en enthousiaste psychiater? Bij het Expertisecentrum VGGNet bied je diagnostiek en behandeling aan volwassenen met psychiatrische stoornissen én een licht verstandelijke beperking.


Gelderland
VGGNet- Warnsveld
32-36 uur

Psychiater (poli en FACT)

Ben jij een enthousiaste  psychiater die graag samenwerkt met anderen? Bij de divisie Ambulant Apeldoorn (team Oost) ga je aan de slag in een multidisciplinair team met een breed aanbod aan behandelmodules.


Gelderland
Apeldoorn- RGC
20-24 uur

Psychiater Intensieve Vervolgbehandeling

Ben jij een psychiater met een gezonde dosis humor? Bij de afdeling Intensieve Vervolgbehandeling in Apeldoorn bied je langdurige zorg aan patiënten met complexe psychiatrische problematiek.


Gelderland
Apeldoorn- Deventerstraat
36 uur

Psychiater Poli en FACT

Bij de divisie Ambulant Doetinchem ga je als psychiater ‘schotloos’ aan de slag. Dat betekent dat je zo veel mogelijk samenwerkt met de kliniek, wijkteams, BGGZ, FACT en Poli. We zijn daarin uniek in Nederland.


Gelderland
Doetinchem- RGC
In overleg uur

Psychiater Poli en/of FACT

Binnen het multidisciplinaire team Ambulant Kortdurende Zorg Zutphen werk je samen met je collega-psychiater aan de beste zorg voor onze patiënten en vervul je tegelijkertijd een belangrijke adviserende rol.


Gelderland
Zutphen- RGC
24-36 uur

Transcultureel psychiater

Ben jij een psychiater die graag werkt met asielzoekers, vluchtelingen en statushouders? Binnen ons programma Interculturalisatie ga je aan het werk met interventies op het gebied van klachtenreductie, verwerking van levensgebeurtenissen, herstel van zelfredzaamheid en voorkoming van verdere ontwikkeling van psychische problemen.


Gelderland
Doetinchem- RGC
16-20 uur

Verpleegkundig Specialist

Ben jij een Verpleegkundig Specialist die een bijdrage wilt  leveren aan de herstelgerichte zorg ? Dan zoeken wij jou voor de Intensieve Voortgezette Behandeling (IVB) in Warnsveld!


Gelderland
IVB Warnsveld
24-36 uur

Psychiater

Ben jij een psychiater die ook graag en goed adviseert over het te volgen zorgbeleid van je team en draag je graag bij aan het vormgeven als mede implementeren van strategisch beleid? Dan zijn we op zoek naar jou! Bij de High en Intensive Care (HIC) van GGNet werk je met andere topsporters in een multidisciplinair team en ben je eindverantwoordelijk voor het medisch-psychiatrische behandelbeleid van individuele patiënten. Daarnaast geef je actief vorm aan het GGNet-behandelbeleid in je rol als beleidsprofessional


Gelderland
Doetinchem- RGC
36 uur

Psychiater

Ben jij een psychiater die zich graag wilt mee werken aan de herstelgerichte zorg en hou je van een uitdaging? Dan zit je bij afdeling Intensieve Vervolgbehandeling (IVB) in Warnsveld goed!


Gelderland
IVB Warnsveld
8-32 uur

Psychiater Amarum

Heb je interesse in een boeiende baan bij Amarum? Dan is hier je kans!

GGNet is binnen de zorgeenheid Amarum, expertisecentrum voor eetstoornissen, op zoek naar een Psychiater die ons team wil komen versterken.


Gelderland
Amarum
16 uur

Geneesheer Directeur

Ben jij een ambitieuze geneesheer-directeur en psychiater die bijzondere belangstelling heeft voor de juridische aspecten van ons vak en de rechtspositie van de patiënt. Adviseer en bemiddel je graag bij moeilijke situaties? Als geneesheer-directeur ben je formeel toezichthouder op de uitvoering van onvrijwillige zorg binnen de organisatie. Als psychiater in een multidisciplinair team lever je een bijdrage aan het herstel van onze patiënten. Je bent daarbij verantwoordelijk voor het medisch psychiatrische behandelbeleid van individuele patiënten.


Gelderland
Diverse locaties
36 uur

Psychiater Amarum

Heb je interesse in een boeiende baan bij Amarum? Dan is hier je kans!

GGNet is binnen de zorgeenheid Amarum, expertisecentrum voor eetstoornissen, op zoek naar een Psychiater die ons team wil komen versterken.


Gelderland
Amarum- Nijmegen
8 uur